- Ticaret Puanı
- 0
silinmiş dosya sanırım kanka olması gerek dosya yok @test123123 yardımcı olur musun rica etsekolmuyor bende cozemedım sabahdır
silinmiş dosya sanırım kanka olması gerek dosya yok @test123123 yardımcı olur musun rica etsekolmuyor bende cozemedım sabahdır
afxres.h'i windows.h olarak değiştir düzeliyorolmuyor bende cozemedım sabahdır
temizle yeniden derle dedigim zaman ne diyor ?afxres.h'i windows.h olarak değiştir düzeliyor
sonrada böyle bir hata veriyor
21170 eklentisini görüntüle
deniyorum şuantemizle yeniden derle dedigim zaman ne diyor ?
aynı sorun devam ediyortemizle yeniden derle dedigim zaman ne diyor ?
öyle tabiki ama yardım istiyoruz sadece yametin2 forumların altın kuralı "kimse ücretsiz bir şekilde çalışan dosyalar vermez"
patladım QE:Q:WE:QWE:QWE:QW:EwqeBen geleceği çok rahat tahmin edebiliyorum artık ama en azından insanlarda kendilerinin ne olduğunu biliyor konu sahibi bunu konuya dahil ette insanlar yusuf cengizin ne olduğunu öğrensin.
21172 eklentisini görüntüle
katılıyorum emek verilmiş bayafena files
discord sistemini kaldırayım oyle denıycem knksilinmiş dosya sanırım kanka olması gerek dosya yok @test123123 yardımcı olur musun rica etsek
beklemeyiz knkdiscord sistemini kaldırayım oyle denıycem knk
beklemeyiz knk
Baş tacısın teşekkürlerLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.bu dosyayı userinterface icine at build al sorun duzeldı
Gamesrc kısmını diyorsan mezu ile olan onları dosyalarda arat kaldır ileride server açarsan patlamasın ne olur ne olmaz.Lisans varmış dosyaları incelerken gördüm
ben client build de görmüştüm söylemen iyi oldu teşekkürlerrGamesrc kısmını diyorsan mezu ile olan onları dosyalarda arat kaldır ileride server açarsan patlamasın ne olur ne olmaz.
nerdeLisans varmış dosyaları incelerken gördüm