patladım QE:Q:WE:QWE:QWE:QW:EwqeBen geleceği çok rahat tahmin edebiliyorum artık ama en azından insanlarda kendilerinin ne olduğunu biliyor konu sahibi bunu konuya dahil ette insanlar yusuf cengizin ne olduğunu öğrensin.
21172 eklentisini görüntüle
katılıyorum emek verilmiş bayafena files
discord sistemini kaldırayım oyle denıycem knksilinmiş dosya sanırım kanka olması gerek dosya yok@test123123 yardımcı olur musun rica etsek
beklemedeyiz knkdiscord sistemini kaldırayım oyle denıycem knk
beklemeyiz knk
Baş tacısın teşekkürlerLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.bu dosyayı userinterface icine at build al sorun duzeldı
Gamesrc kısmını diyorsan mezu ile olan onları dosyalarda arat kaldır ileride server açarsan patlamasın ne olur ne olmaz.Lisans varmış dosyaları incelerken gördüm![]()
ben client build de görmüştüm söylemen iyi oldu teşekkürlerrGamesrc kısmını diyorsan mezu ile olan onları dosyalarda arat kaldır ileride server açarsan patlamasın ne olur ne olmaz.
nerdeLisans varmış dosyaları incelerken gördüm![]()
AccountConnector.cpp
ASUDBJAIOLPŞUSBDJVPASILŞBDV ASDUBAVSBen geleceği çok rahat tahmin edebiliyorum artık ama en azından insanlarda kendilerinin ne olduğunu biliyor konu sahibi bunu konuya dahil ette insanlar yusuf cengizin ne olduğunu öğrensin.
21172 eklentisini görüntüle
client buıldden sonra oyuna gırsene bı sorun varmıAccountConnector.cpp
var hocam bir çok şey bozuluyorclient buıldden sonra oyuna gırsene bı sorun varmı
tamam duzelttım gun ıcınde atayım yenısınıvar hocam bir çok şey bozuluyor
21183 eklentisini görüntüle
Bu sorunu nasıl Çöze Bilirim ?
var hocam bir çok şey bozuluyor
deniyim hemennLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.