ZoldyckWork Enes Kerem Dolandırıcılık

• Konuyu açan Konuyu açan GKara
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 460
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

GKara

MFG
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Şahıs Enes Kerem TAMBAŞ olup anlaşma süreci sesli olarak 10-15 dakika sürmüştür. Bir hafta önce bu şahıs, başka birisi hakkında ticari problem yaşamış olmasına rağmen kendisiyle ticaret yapmaya çalıştık. Ancak kendisinden istediğimiz tek şey: bir
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
kur, filese official görevler ekle ve teslim ettir. Ancak kendisi 10.02.2025 tarihinde anlaşılmasına rağmen 4 gün boyunca hiçbir iş yapmamış olup, sözde yaptığı iş ise bizim talebimiz olan official server files ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Kendisini son kez ödemeyi geri iade etmesi adına yazdığımızdaysa "tüketici haklarınında tanıdığı gibi 30 gün içerisinde iade yapılacak, %50 ilade yapılacak" yanıtını aldık. Kısaca kendisi de işi yapamadığını bu yazıyla kanıtlamış oldu. Akabinde tüm konuşmalar ve iletişimler video kaydı olarak tarafımda tutulmaktadır. Bu kişiyle yapacağın bir ticaret dahi hatadır, şahsi tavsiyemdir. Çünkü tarafımca görüş olarak iş bilmeyen birisidir, işi bilen birisi olmuş olsaydı bir filesi dahi kuramaz mı bir insan? Okuduğunuz için teşekkürler.

Video ve dekont vb. görüntüler tarafımca kayıt edilmiş olup 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 8. maddeleri kapsamında, şüphelinin kişisel verilerinin korunması amacıyla kimlik bilgileri paylaşılmamıştır. Ancak talep edilmesi halinde yetkili olan "www.mmotutkunlari.com" adresindeki yetkililerle tüm kanıt belgeleri paylaşılacaktır.

NOT: Bu üye daha önce zaten MMOTutkunlari adresinden dolandırıcılıktan ceza almıştır. Ek olarak X forum sitesinde yine dolandırıcılıktan yasaklanmış ve yeni hesap açmıştır.
MMOTutkunlarında daha önce tarafınca açılmış ve cezalandırılmış konu linki: ETKA YAZILIM ŞİKAYET KONUSU
X forum sitesinde Eski "yasaklanmış" hesabının linki:

X forum sitesinde Eski şikayet konusu linki:

Son düzenleme:
@ZoldyckWork açıklama için bekleniyorsunuz. Lütfen 24 saat içerisinde yanıt veriniz.

Üyelerimizden ricam şikayet konuları ile ilgisi olmayanlar lütfen yorum yapmasın. Bu kural ihlalidir. Bu yüzden yazılan bazı yorumları 36/F-1 kuralı sebebi ile kaldırdım

Screenshot_3.webp

Şimdi ise savunmama gelelim.

Arkadaş benimle 10.02.2025 Tarihinde Files kurulumu için anlaşma sağladı. Kendisi Official tarzda bir dosya istediğini, warez dahi olsa önemli olmadığını söyleyip bunun yanı sıra Character Details sistemine veri sıfırlama amacıyla bir buton eklentisi ve Market üzerinden DC ile alışveriş yapabileceği bir eklenti istedi. Yapabileceğimi söyleyip ücreti teslim aldım. Sunucusuna ilk kurulan dosyalar Valiant2 Dosyaları idi zaten test yapacağı için hem Modern, hem de pratik bir files olsun istedim. Kendisi dosyaları beğenmedi ben ise kendisine Kusura bakmayın telafi edeceğim dedim. Kendiside bana iyi niyetimden şüphe etmediğini bla bla söyledi. Ardından @nebisenol Hocamızın paylaştığı mainline altyapıyı kurmaya karar verdim. Kendisinede Dracarys'ın Character Details sistemini ekleyeceğimi ve eklentileri yapacağımı söyledim. Kurulumun ardından kendisi oyuna girdi. Bu kısıma kadar gelen her konu arkadaşın gönlüne hoş geliyordu ve güzeldi.

Tüm olaylar SiberDizayn kaynaklı Mysql silinmesi ile başladı. 1 kez silindi, 2. kurulumu yaptım. 2. Kez silindi, 3. kurulumu yaptım. Afedersiniz b*ku çıkmaya başladığında arkadaşa belirttim. SiberDizayn'a destek talebi oluşturup saçma sapan bir cevap aldı. Bknz:

Tüm suçu benim kurduğum filesta aramaya başladı, eyvallah tamam abi dedim. Bu sefer ise Enes Turan hocamın paylaştığı 1-120 Officiall Tarz files'ı Kuralım dedik. Kendiside kabul etti. Bknz:

SiberDizayn'dan istediği FreeBSD 14.0, Mysql 8.0 Kurulumunu yaptıramadı. Bu sefer bana dönüp Mysql 8.0'ı sen kuracaksın demeye başladı, ben de bu konuda yardımcı olamayacağımı söyledim. Kendisi ise beni 3 gün uğraştırdıktan sonra şu şekilde iade istemeye başladı Bknz:

Kendisine iade yapabileceğimi fakat bu iadenin verilen hizmet sonucunda %50 olacağını belirttim daha öncesinde.
Bugün ise kendisi bana şu şekilde bir mesaj gönderdi Bknz:

Tehditvari konuşmalara devam ettiği süreçte benden hiç bir türlü iade alamayacaktır. Tüketici haklarının'da belirttiği gibi 30 Gün içerisinde iade olacaktır. Ayrıca satış konumdada 30 gün içerisinde iade yapıldığını belirttiğim bir mesajım var.

MMOTutkunları Adminlerine Güvenim sonsuz, başka bir şikayet konusunun bu konuda değerlendireleceğini düşünmüyorum. Hayırlı Sabahlar Diliyorum.

Ayrıca kendisini savunmak için kullandığı etka yazılımın gerçek yüzüde şikayet konumda bellidir, şu da ek olsun

Kendisi çok sağlam bir dolandırıcıdır. Hem iş yaptırıp, hem ücret ister. Bahsettiğim kişi Etka Yazılımdır.

@GKara, @ZoldyckWork 'ün savunma metni için söylemek istediğiniz bir şey varsa 24 saat içerisinde cevabınızı yazın lütfen

@GKara özel mesaj yoluyla savunmanızı yapmak yerine buraya şikayet konusu açtıysanız eğer buradan konuyla ilgili savunmanızı yapınız. Aksi takdir de özel mesaj yoluyla yapmış olduğunuz savunma geçersiz sayılacak olup konu kilitlenecektir.!!

@GKara şikayet konusu açıyorsanız takip etmeniz gerekmektedir. Şikayet konunuz kapanmıştır.

Yönetim ekibini meşgul etmekten 3 gün uzaklaştırıldınız.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri