Victoryastan Şikayetçiyim - Resell

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 868
Merhaba arkadaşlar,
Kimseyi suçlamaya ya da hakkında kötü söz söylemek gibi bir huyum yoktur. Ancak sürekli karşıma çıkıyor. Bu adam belli ki tekin birisi değil. Mağdur olan onlarca kişi yalan söylüyo olamaz. Nerdeyse her hafta dolandırılan 1 kişi görüyorum. Mmo Tutkunları yönetiminden bu konuya bi el atmasını rica ediyorum. Zira böyle giderse mağdur kişisi daha çok artıcak.
IMG-20250218-WA0005.webp

Not : Yanlış anlaşılma olmasın. Victoryas la herhangi bir ticaretim konuşmam olmadı. Ama durumlar, şikayetler ortada. Bilinçli bir kullanıcı olarak, daha fazla kimsenin mağdur olmaması adına böyle bir bilgilendirme yapmak istedim.
Ticaret yaparken dikkat edin. Ucuza yaptırayım diye, ya da tanımadığınız güvenemediğiniz insanlara karşı daha tedbirli olun. Önce araştırın.
Umarım başka birisi mağdur olmaz.

Tekrar vurgulamak istiyorum. Benim herhangi bir ticaretim ya da sohbetim olmadı. Şikayet mesajı değildir. Bilgilendirme mesajıdır. İyi forumlar.

Mmo Tutkunları yönetiminden ricam arkadaşın hesabı hala aktif ve satışları devam ediyor. Ondan kaynaklı yoksa fotoğrafın forumla alakası yok.

Son düzenleme:
Geri