- Ticaret Puanı
- 7
Yeni yılınız aynı bu K Envanter guisi gibi güzel geçsin. Hepinize mutlu yıllar dilerim.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
rica ederim hayırlı kullanımlar.paylaşım için teşekkürler
bende duygulandımDuygulandım
![]()
askerde bunlara mı bakıyon sengui ye bakınca başıma ağrı girdi. Yandaki stunlarla ortada ki slot stunu niye hizalı değil, yanda ki stunları daha uzun yapabilirdi ama yapmamış kısa bırakmış acaba hangi ruh hastası yaptı bunu
. Gui ye baktıkça ayağım ayağım titriyor
.
benim askerlik yalan oldu. Sağlık muayenesine gittiğim hastenedeki sağlık kurulu heyeti belimden ve sırtımdan rahatsız olduğumdan askerliği 1 sene erteledi. Hayırlısı olsun diyelim ne diyelim.askerde bunlara mı bakıyon sengayet güzel duruyor. hoş sevimli bir gui.
sağlık olsun, geçmiş olsun.benim askerlik yalan oldu. Sağlık muayenesine gittiğim hastenedeki sağlık kurulu heyeti belimden ve sırtımdan rahatsız olduğumdan askerliği 1 sene erteledi. Hayırlısı olsun diyelim ne diyelim.
rica ederim ne demekhey maşşallah güzeliğe bakarmısınız teşekkürler.
rica ederim iyi kullanımlarPaylaşım için teşekkürler![]()
sistemide sen ayarlarsın ahmetimHani sistemgui için teşekkürler
dosyaları yerlerine atarak ekleyebilirsinGüzel gözüküyor he hemen denemek lazım .d
bunu nasıl ekleyebilirim.küçük bir tarifi varmıı gng
sorun zaten o yerini bilmiyorumdosyaları yerlerine atarak ekleyebilirsin
specialinventorywindow.py dosyasını uiscripte atıcaksın zaten orda vardır onla değiştircrksin ve ymir workuda etc klasöründe olan klasörleri geç mesela ui dosyaları bulunur onun içine girceksin o dosya adını bulamayana kadar ilerle ve at oraya packları kapat değişirsorun zaten o yerini bilmiyorum
Saolasın.Başaramadım ama çabanı taktir ettimspecialinventorywindow.py dosyasını uiscripte atıcaksın zaten orda vardır onla değiştircrksin ve ymir workuda etc klasöründe olan klasörleri geç mesela ui dosyaları bulunur onun içine girceksin o dosya adını bulamayana kadar ilerle ve at oraya packları kapat değişir