onebestmetin Üye Üye Mesaj 9 Beğeni 2 Puan 33 Ticaret Puanı 0 5 Temmuz 2024 #21 Mavi Ruh demiş ki: o zaman granny sürümü ile alakalı değil bu durum discord üzerinden ulaşın isterseniz yardımcı olayım Hepsini görmek için tıklayın... ekledim kanka, eyvallah
Mavi Ruh demiş ki: o zaman granny sürümü ile alakalı değil bu durum discord üzerinden ulaşın isterseniz yardımcı olayım Hepsini görmek için tıklayın... ekledim kanka, eyvallah
E emrahdmr47 MT Üye MT Üye Mesaj 160 Çözümler 6 Beğeni 48 Puan 479 Ticaret Puanı 0 2 Şubat 2025 #22 onebestmetin demiş ki: slm kardes, indirdim ve npc.eix/epk acip icine dosya acdim, ekledim dosyalarini: icindede digerleri var mesela bu: npclistte isimlerini degistirdim, simdilik sadece bu ikisinde: ama bisey göstermiyor, neden? Hepsini görmek için tıklayın... merhaba sorunu nasıl cözdünüz aynı dosyalar var zaten onlarımı degistircez yoksa baska yere tekrarmı eklicez
onebestmetin demiş ki: slm kardes, indirdim ve npc.eix/epk acip icine dosya acdim, ekledim dosyalarini: icindede digerleri var mesela bu: npclistte isimlerini degistirdim, simdilik sadece bu ikisinde: ama bisey göstermiyor, neden? Hepsini görmek için tıklayın... merhaba sorunu nasıl cözdünüz aynı dosyalar var zaten onlarımı degistircez yoksa baska yere tekrarmı eklicez