Yardım Yeni Harita Siyah ekran hk

• Konuyu açan Konuyu açan carpiciyim1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 122
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

carpiciyim1

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Sa dostlar 2 yeni harita ekledim ama warp yapınca resimdeki gibi siyah kalıyor tüm dosyaları doğru yere attığımdan eminim

acaba sorun ne olabilir
warp.webp

.msenv yani environment, textureset, terrrain ve mapin klasörlerinin doğruluğundan emin olup çakışmayan kordinata dikkat edin

Son düzenleme:
atlasinfo.txtye eklediniz mi? eklediğiniz halde oluyorsa birden fazla atlasinfo olabilir, root da locale de vs. doğrusuna mı eklediğinizi kontrol edin

atlasinfo.txtye eklediniz mi? eklediğiniz halde oluyorsa birden fazla atlasinfo olabilir, root da locale de vs. doğrusuna mı eklediğinizi kontrol edin
dediğiniz gibi rootdada varmış lakin orayada ekledim başka sorun verdi
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
0109 15:33:05772 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=plechito_desert_map_01\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR File not found.
0109 15:33:05772 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0109 15:33:05773 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

dosya yok diyor sanırım ama dosya mevcut

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Giriş>giriş>pack>new_map klasörü içine plachito mapini atın hocam new map i de index e ekleyin, index yoksa mapi diğer maplerin olduğu klasörü açıp içine atıp ilgili klasörü kapayın

ekleme yaparken lütfen Town.txt ve Setting.txt başlıkları dıkatlı olusturun sıstem uyumlulugu sekılde sonrası settıng kordınatları cakısmıyacak sayı belırleyın ve olusturdugunuz kordınatlar dıger maplarla kacısmıyacak seklınde uyarlama yapın sonrası game99 yada ch1 ch2 ch3 ch4 ch5 confıng ındex şişmesi var ıse ortak ch veya farklı chlere aktarmanızı öneririm bunları uygularsanız proglemınız çözülecektır sorunu çözemezseniz yardımcı olurum

dediğiniz gibi rootdada varmış lakin orayada ekledim başka sorun verdi
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
0109 15:33:05772 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=plechito_desert_map_01\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR File not found.
0109 15:33:05772 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0109 15:33:05773 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

dosya yok diyor sanırım ama dosya mevcut

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

plechito_desert_map_01 klasörünü diğer maplerin olduğu packe ekleyin düzelir

Geri