Çözüldü Wolfman ve ItemCSVReader Problemi

• Konuyu açan Konuyu açan dePayens
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 103
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

dePayens

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
@hasanmacit'ten eklediğim Wolfman'da problem yaşıyorum. Mitsi Set ve Mitsi Set Bonus Ekledim problem olmadı ancak, DSS_CHANGE_ATTR ve DS_SLOT_7 sistemlerini eklediğimde Lycanın silahları ve skilleri bozuluyor.

Dump Proto >> ItemCSVReader'a ne eklersem Lycan ile skill atmaya çalıştığımda bu Silah ile bu beceriyi kullanamazsın yazıyor. Tüm sistemleri söküp denedim boş halde bile ItemCSVReader'a ne eklersem Lycan bozuluyor.

ItemCSVReader.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
int get_Item_SubType_Value(int type_value, string inputString)
{
    string arSub1[] = { "WEAPON_SWORD", "WEAPON_DAGGER", "WEAPON_BOW", "WEAPON_TWO_HANDED",
                "WEAPON_BELL", "WEAPON_FAN", "WEAPON_ARROW", "WEAPON_MOUNT_SPEAR"};
    string arSub2[] = { "ARMOR_BODY", "ARMOR_HEAD", "ARMOR_SHIELD", "ARMOR_WRIST", "ARMOR_FOOTS",
                "ARMOR_NECK", "ARMOR_EAR", "ARMOR_NUM_TYPES"};
    string arSub3[] = { "USE_POTION", "USE_TALISMAN", "USE_TUNING", "USE_MOVE", "USE_TREASURE_BOX", "USE_MONEYBAG", "USE_BAIT",
                "USE_ABILITY_UP", "USE_AFFECT", "USE_CREATE_STONE", "USE_SPECIAL", "USE_POTION_NODELAY", "USE_CLEAR",
                "USE_INVISIBILITY", "USE_DETACHMENT", "USE_BUCKET", "USE_POTION_CONTINUE", "USE_CLEAN_SOCKET",
                "USE_CHANGE_ATTRIBUTE", "USE_ADD_ATTRIBUTE", "USE_ADD_ACCESSORY_SOCKET", "USE_PUT_INTO_ACCESSORY_SOCKET",
                "USE_ADD_ATTRIBUTE2", "USE_RECIPE", "USE_CHANGE_ATTRIBUTE2", "USE_BIND", "USE_UNBIND", "USE_TIME_CHARGE_PER", "USE_TIME_CHARGE_FIX", "USE_PUT_INTO_BELT_SOCKET", "USE_PUT_INTO_RING_SOCKET"};
    string arSub4[] = { "AUTOUSE_POTION", "AUTOUSE_ABILITY_UP", "AUTOUSE_BOMB", "AUTOUSE_GOLD", "AUTOUSE_MONEYBAG", "AUTOUSE_TREASURE_BOX"};
    string arSub5[] = { "MATERIAL_LEATHER", "MATERIAL_BLOOD", "MATERIAL_ROOT", "MATERIAL_NEEDLE", "MATERIAL_JEWEL",
        "MATERIAL_DS_REFINE_NORMAL", "MATERIAL_DS_REFINE_BLESSED", "MATERIAL_DS_REFINE_HOLLY"};
    string arSub6[] = { "SPECIAL_MAP", "SPECIAL_KEY", "SPECIAL_DOC", "SPECIAL_SPIRIT"};
    string arSub7[] = { "TOOL_FISHING_ROD" };
    string arSub8[] = { "LOTTERY_TICKET", "LOTTERY_INSTANT" };
    string arSub10[] = { "METIN_NORMAL", "METIN_GOLD" };
    string arSub12[] = { "FISH_ALIVE", "FISH_DEAD"};
    string arSub14[] = { "RESOURCE_FISHBONE", "RESOURCE_WATERSTONEPIECE", "RESOURCE_WATERSTONE", "RESOURCE_BLOOD_PEARL",
                        "RESOURCE_BLUE_PEARL", "RESOURCE_WHITE_PEARL", "RESOURCE_BUCKET", "RESOURCE_CRYSTAL", "RESOURCE_GEM",
                        "RESOURCE_STONE", "RESOURCE_METIN", "RESOURCE_ORE" };
    string arSub16[] = { "UNIQUE_NONE", "UNIQUE_BOOK", "UNIQUE_SPECIAL_RIDE", "UNIQUE_3", "UNIQUE_4", "UNIQUE_5",
                    "UNIQUE_6", "UNIQUE_7", "UNIQUE_8", "UNIQUE_9", "USE_SPECIAL"};
    string arSub28[] = { "COSTUME_BODY", "COSTUME_HAIR" };
    string arSub29[] = { "DS_SLOT1", "DS_SLOT2", "DS_SLOT3", "DS_SLOT4", "DS_SLOT5", "DS_SLOT6", "DS_SLOT7"};
    string arSub31[] = { "EXTRACT_DRAGON_SOUL", "EXTRACT_DRAGON_HEART" };
Örneğin buradaki gibi arSub29'a DS_SLOT7'yi ekledim ve lycan bozuldu. Herhangi bir fikri olan var mı? Sistem ekleyemiyorum bu yüzden.

Çözüm
@hasanmacit'ten eklediğim Wolfman'da problem yaşıyorum. Mitsi Set ve Mitsi Set Bonus Ekledim problem olmadı ancak, DSS_CHANGE_ATTR ve DS_SLOT_7 sistemlerini eklediğimde Lycanın silahları ve skilleri bozuluyor.

Dump Proto >> ItemCSVReader'a ne eklersem Lycan ile skill atmaya çalıştığımda bu Silah ile bu beceriyi kullanamazsın yazıyor. Tüm sistemleri söküp denedim boş halde bile ItemCSVReader'a ne eklersem Lycan bozuluyor.

ItemCSVReader.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
{
    string arSub1[] = { "WEAPON_SWORD", "WEAPON_DAGGER", "WEAPON_BOW", "WEAPON_TWO_HANDED",
    string arSub2[] = { "ARMOR_BODY", "ARMOR_HEAD"...

ItemCSVReader.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
{
    string arSub2[] = { "ARMOR_BODY", "ARMOR_HEAD", "ARMOR_SHIELD", "ARMOR_WRIST", "ARMOR_FOOTS",
                "ARMOR_NECK", "ARMOR_EAR", "ARMOR_NUM_TYPES"};
    string arSub3[] = { "USE_POTION", "USE_TALISMAN", "USE_TUNING", "USE_MOVE", "USE_TREASURE_BOX", "USE_MONEYBAG", "USE_BAIT",
                "USE_ABILITY_UP", "USE_AFFECT", "USE_CREATE_STONE", "USE_SPECIAL", "USE_POTION_NODELAY", "USE_CLEAR",
                "USE_INVISIBILITY", "USE_DETACHMENT", "USE_BUCKET", "USE_POTION_CONTINUE", "USE_CLEAN_SOCKET",
                "USE_CHANGE_ATTRIBUTE", "USE_ADD_ATTRIBUTE", "USE_ADD_ACCESSORY_SOCKET", "USE_PUT_INTO_ACCESSORY_SOCKET",
                "USE_ADD_ATTRIBUTE2", "USE_RECIPE", "USE_CHANGE_ATTRIBUTE2", "USE_BIND", "USE_UNBIND", "USE_TIME_CHARGE_PER", "USE_TIME_CHARGE_FIX", "USE_PUT_INTO_BELT_SOCKET", "USE_PUT_INTO_RING_SOCKET"};
    string arSub4[] = { "AUTOUSE_POTION", "AUTOUSE_ABILITY_UP", "AUTOUSE_BOMB", "AUTOUSE_GOLD", "AUTOUSE_MONEYBAG", "AUTOUSE_TREASURE_BOX"};
    string arSub5[] = { "MATERIAL_LEATHER", "MATERIAL_BLOOD", "MATERIAL_ROOT", "MATERIAL_NEEDLE", "MATERIAL_JEWEL",
        "MATERIAL_DS_REFINE_NORMAL", "MATERIAL_DS_REFINE_BLESSED", "MATERIAL_DS_REFINE_HOLLY"};
    string arSub6[] = { "SPECIAL_MAP", "SPECIAL_KEY", "SPECIAL_DOC", "SPECIAL_SPIRIT"};
    string arSub7[] = { "TOOL_FISHING_ROD" };
    string arSub8[] = { "LOTTERY_TICKET", "LOTTERY_INSTANT" };
    string arSub10[] = { "METIN_NORMAL", "METIN_GOLD" };
    string arSub12[] = { "FISH_ALIVE", "FISH_DEAD"};
    string arSub14[] = { "RESOURCE_FISHBONE", "RESOURCE_WATERSTONEPIECE", "RESOURCE_WATERSTONE", "RESOURCE_BLOOD_PEARL",
                        "RESOURCE_BLUE_PEARL", "RESOURCE_WHITE_PEARL", "RESOURCE_BUCKET", "RESOURCE_CRYSTAL", "RESOURCE_GEM",
                        "RESOURCE_STONE", "RESOURCE_METIN", "RESOURCE_ORE" };
    string arSub16[] = { "UNIQUE_NONE", "UNIQUE_BOOK", "UNIQUE_SPECIAL_RIDE", "UNIQUE_3", "UNIQUE_4", "UNIQUE_5",
                    "UNIQUE_6", "UNIQUE_7", "UNIQUE_8", "UNIQUE_9", "USE_SPECIAL"};
    string arSub28[] = { "COSTUME_BODY", "COSTUME_HAIR" };
    string arSub29[] = { "DS_SLOT1", "DS_SLOT2", "DS_SLOT3", "DS_SLOT4", "DS_SLOT5", "DS_SLOT6", "DS_SLOT7"};
    string arSub31[] = { "EXTRACT_DRAGON_SOUL", "EXTRACT_DRAGON_HEART" };
Örneğin buradaki gibi arSub29'a DS_SLOT7'yi ekledim ve lycan bozuldu. Herhangi bir fikri olan var mı? Sistem ekleyemiyorum bu yüzden.
wolfman ile uyumsuz WEAPON_CLAW göremedim.

Çözüm
Sebebini yazdım ya zaten. WEAPON_CLAW yok ve belki de daha niceleri yok. Filesin ile uyumlu (protoreader.cpp) dump hazırla kendine.
Evet ben yanlış anlamışım çok özür dilerim :LOL: Şimdi fark ettim, Dump_Protoyu yedekliyorum normalde,eksik yerden yedeklemişim o yüzden weapon_claw silinmiş. Şimdi deneyince düzeldi. Teşekkür ederim dikkatinizi çin

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri