layers make metin2 great again Premium Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 3 Beğeni 78 Puan 334 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 18:08 #21 #define ENABLE_ITEMSHOP -> Sistemin eksik kısımları eklenerek tekrar aktif hale getirildi.
D darkbloodly Üye Üye Mesaj 23 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 18:12 #22 bu fileste sorunlar vardı hocam onları çözdünüz mü ? paylaşılanda
layers make metin2 great again Premium Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 3 Beğeni 78 Puan 334 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 18:47 #23 darkbloodly demiş ki: bu fileste sorunlar vardı hocam onları çözdünüz mü ? paylaşılanda Hepsini görmek için tıklayın... konuda belirtilen sorunları çözdüm 1-2 ufak sysser var ama önemsiz onları sonra çözerim
darkbloodly demiş ki: bu fileste sorunlar vardı hocam onları çözdünüz mü ? paylaşılanda Hepsini görmek için tıklayın... konuda belirtilen sorunları çözdüm 1-2 ufak sysser var ama önemsiz onları sonra çözerim
D darkbloodly Üye Üye Mesaj 23 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Salı 21:30 #24 hocam sistemleri nereden eklediğini yazsaydın bize de rehber olurdu
layers make metin2 great again Premium Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 3 Beğeni 78 Puan 334 Ticaret Puanı 0 Salı 23:49 #25 darkbloodly demiş ki: hocam sistemleri nereden eklediğini yazsaydın bize de rehber olurdu Hepsini görmek için tıklayın... hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocam
darkbloodly demiş ki: hocam sistemleri nereden eklediğini yazsaydın bize de rehber olurdu Hepsini görmek için tıklayın... hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocam
D darkbloodly Üye Üye Mesaj 23 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Salı 23:58 #26 layers demiş ki: hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocam Hepsini görmek için tıklayın... eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki?
layers demiş ki: hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocam Hepsini görmek için tıklayın... eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki?
layers make metin2 great again Premium Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 3 Beğeni 78 Puan 334 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 00:00 #27 gelişim günlüğünde onun uygun olacağını sanmıyorum beğendiğin/aradığın sistemler için yaz bana özelden ordan paylaşırım darkbloodly demiş ki: eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki? Hepsini görmek için tıklayın...
gelişim günlüğünde onun uygun olacağını sanmıyorum beğendiğin/aradığın sistemler için yaz bana özelden ordan paylaşırım darkbloodly demiş ki: eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki? Hepsini görmek için tıklayın...
M Morii Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 1 Puan 413 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 00:18 #28 en az 500 warning bug vardır bunda bunun en temiz hali bir iki kişide var offshopu warningsiz bugsuz ekleyen az kişi vardır şu camiada
en az 500 warning bug vardır bunda bunun en temiz hali bir iki kişide var offshopu warningsiz bugsuz ekleyen az kişi vardır şu camiada
layers make metin2 great again Premium Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 3 Beğeni 78 Puan 334 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 21:21 #29 Morii demiş ki: en az 500 warning bug vardır bunda bunun en temiz hali bir iki kişide var offshopu warningsiz bugsuz ekleyen az kişi vardır şu camiada Hepsini görmek için tıklayın... Halledilemeyecek şeyler değil
Morii demiş ki: en az 500 warning bug vardır bunda bunun en temiz hali bir iki kişide var offshopu warningsiz bugsuz ekleyen az kişi vardır şu camiada Hepsini görmek için tıklayın... Halledilemeyecek şeyler değil