- Ticaret Puanı
- 0
Bir sorum olucak. Videodaki gibi yaptıktan sonra mysql'de bir ayar falan tablo eklemek vs gerekiyor mu? Yok sa bu videodakileri yapmak yeterlimi?
her videoda ne gerekiyorsa gösteriyorum ekleme yapmamışsam yapılmıyor olabilir videoyu çok hatırlamıyorum. sql varsa okutabilirsin.Bir sorum olucak. Videodaki gibi yaptıktan sonra mysql'de bir ayar falan tablo eklemek vs gerekiyor mu? Yok sa bu videodakileri yapmak yeterlimi?
Sql yok hocam videoda sql ile bir görsel yok game ve client tarafı var başka yok. Sorum buydu tam olarak kafam mysql tarafınada gitmişti. Teşekkürler.her videoda ne gerekiyorsa gösteriyorum ekleme yapmamışsam yapılmıyor olabilir videoyu çok hatırlamıyorum. sql varsa okutabilirsin.
rica ederim ne demek.Sql yok hocam videoda sql ile bir görsel yok game ve client tarafı var başka yok. Sorum buydu tam olarak kafam mysql tarafınada gitmişti. Teşekkürler.
#ifdef SHOP_ONLY_ALLOWED_INDEX
bool block = (shop_max > 0 ? (get_offline_shops_count() >= shop_max): false);
#else
bool block = (get_offline_shops_count() >= shop_max);
#endif
if (block)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("SHOP_MAP_MAX"));
return;
}
}
bool block = false;
#ifdef SHOP_ONLY_ALLOWED_INDEX
if (shop_max > 0)
{
#else
if (shop_max == 0)
block = true;
else {
#endif
std::auto_ptr <SQLMsg> pkMsg(DBManager::instance().DirectQuery("SELECT map_index from player_shop WHERE channel=%d and status='OK' and map_index=%d", g_bChannel, GetMapIndex()));
SQLResult* pRes = pkMsg->Get();
if (pRes->uiNumRows >= shop_max)
block = true;
}
if (block)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("SHOP_MAP_MAX"));
return;
}
}
evetbu dosyalar diğer forumdaki son güncel linki kırık dosyalarla aynı değil mi;?
Fixli Değilmiş Kullanacak Kişiler İçin Bu Şekilde Yapılıyor xD:Bu düzenleme modundaki fixler yapılmış halimi, yoksa benmi beceremiyorum eşya kopyalamayı?
bir fileste olan halinin düzenleme kısmı fixliydi. zaten aslında mantık basit. düzenlediğin zaman pazarı izleyenlerin pazarını kapattığında olay bitiyor.Fixli Değilmiş Kullanacak Kişiler İçin Bu Şekilde Yapılıyor xD:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
pazarı düzenledikten sonra da pazarı kapattır ozamanAslında şey tam tersi olursa kapanıyor pazar yani alıcı tarafında açılırsa ilk sonra düzenleme açılırsa kapanıyor pazar. Ama 1 item ekledin düzenlemeyi kapatmadın 5 saniye sonra kilit durumundan kurtuluyor pazar ama düzenleme ekranı hala açık oluyor bu sıkıntı o süreçte itemi alsamda karşıdaki alıcıda duruyo
Denicem bakalım çok aşırı iyi değilim metin2 sourcedeki terimlere yani mantık değişmez ama mesela ch-> kodu kim için geçerli karakterimi kapsıyor gibisinden şeylere uzağım. Bilinen başka açığı varmı bellek sızıntısı harici biliyormusunuz?pazarı düzenledikten sonra da pazarı kapattır ozaman
uzun zamandır kullanmıyorum emin değilim yanlış yönlendirmek istememDenicem bakalım çok aşırı iyi değilim metin2 sourcedeki terimlere yani mantık değişmez ama mesela ch-> kodu kim için geçerli karakterimi kapsıyor gibisinden şeylere uzağım. Bilinen başka açığı varmı bellek sızıntısı harici biliyormusunuz?
Çözülemedi - Great Offline Shop - Shutdown Bugu bu konudaki durum var her zaman yaşanmıyor ama yaşanıyor neyle alakalı oldugunu henüz bulamadım ama kopyalama ile ilgili düzenleme penceresi kapanana kadar kilit modundan pazarın cıkmaması için kendi fiximi paylaşmak istiyorum bu şekilde düzenleme ekranını kapatana kadar asla mağaza aktif olmuyor kapttıktan sonra aktif oluyor bu şekilde oyuncular pencereyi düzenleme modundayken açamıyor kapattıktan sonra açıyor.uzun zamandır kullanmıyorum emin değilim yanlış yönlendirmek istemem
cmd_general.cpp
Arat:
DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE player_shop SET item_count=item_count +1 WHERE id = %d", shop_id);
Altındaki kodları
// _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true);
// do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Item added to the shop. Activate the shop when you finish editing."));
Değiştir.
Aynı dosyada arat:
/update_shop_item edit|%d
üstüne
if (args[0] == "edit_end")
{
_UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true); // Mağazayı aktif hale getir
return;
}
ekle.
Güncelleme Rebootla alakası yok, İlk girişten sonra karakter atıp girip düzenleme yapmaya calısırsam aynı sorunla karşılaşıyorum, birkaç dakika beklersem oyun içinde bu durum düzeliyor düzenleme modu düzeliyor yani kapatma yapmıyor. Az çok neyle ilgili olabilir diye fikri olan varmıÇözülemedi - Great Offline Shop - Shutdown Bugu bu konudaki durum var her zaman yaşanmıyor ama yaşanıyor neyle alakalı oldugunu henüz bulamadım ama kopyalama ile ilgili düzenleme penceresi kapanana kadar kilit modundan pazarın cıkmaması için kendi fiximi paylaşmak istiyorum bu şekilde düzenleme ekranını kapatana kadar asla mağaza aktif olmuyor kapttıktan sonra aktif oluyor bu şekilde oyuncular pencereyi düzenleme modundayken açamıyor kapattıktan sonra açıyor.
1->Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
2->Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
3:
Fix:cmd_general.cpp Arat: DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE player_shop SET item_count=item_count +1 WHERE id = %d", shop_id); Altındaki kodları // _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true); // do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0); do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Item added to the shop. Activate the shop when you finish editing.")); Değiştir. Aynı dosyada arat: /update_shop_item edit|%d üstüne if (args[0] == "edit_end") { _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true); // Mağazayı aktif hale getir return; } ekle.