Sistem Ekleme Videoları #1 Great Offline Shop

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 33
  • Gösterim Gösterim 4K
Bir sorum olucak. Videodaki gibi yaptıktan sonra mysql'de bir ayar falan tablo eklemek vs gerekiyor mu? Yok sa bu videodakileri yapmak yeterlimi?

Bir sorum olucak. Videodaki gibi yaptıktan sonra mysql'de bir ayar falan tablo eklemek vs gerekiyor mu? Yok sa bu videodakileri yapmak yeterlimi?
her videoda ne gerekiyorsa gösteriyorum ekleme yapmamışsam yapılmıyor olabilir videoyu çok hatırlamıyorum. sql varsa okutabilirsin.

Yes, by the shop offline

7012 eklentisini görüntüle

what is the problem i follow the video

///find in char.cpp

qw:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef SHOP_ONLY_ALLOWED_INDEX
        bool block = (shop_max > 0 ? (get_offline_shops_count() >= shop_max): false);
#else
        bool block = (get_offline_shops_count() >= shop_max);
#endif
        if (block)
        {
            ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("SHOP_MAP_MAX"));
            return;
        }
    }

//is changed to

qw:
Genişlet Daralt Kopyala
        bool block = false;

#ifdef SHOP_ONLY_ALLOWED_INDEX
        if (shop_max > 0)
        {
#else
        if (shop_max == 0)
            block = true;
        else {
#endif
            std::auto_ptr <SQLMsg> pkMsg(DBManager::instance().DirectQuery("SELECT map_index from player_shop WHERE channel=%d and status='OK' and map_index=%d", g_bChannel, GetMapIndex()));
            SQLResult* pRes = pkMsg->Get();
            if (pRes->uiNumRows >= shop_max)
                block = true;
        }
        if (block)
        {
            ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("SHOP_MAP_MAX"));
            return;
        }
        }

Aslında şey tam tersi olursa kapanıyor pazar yani alıcı tarafında açılırsa ilk sonra düzenleme açılırsa kapanıyor pazar. Ama 1 item ekledin düzenlemeyi kapatmadın 5 saniye sonra kilit durumundan kurtuluyor pazar ama düzenleme ekranı hala açık oluyor bu sıkıntı o süreçte itemi alsamda karşıdaki alıcıda duruyo

Aslında şey tam tersi olursa kapanıyor pazar yani alıcı tarafında açılırsa ilk sonra düzenleme açılırsa kapanıyor pazar. Ama 1 item ekledin düzenlemeyi kapatmadın 5 saniye sonra kilit durumundan kurtuluyor pazar ama düzenleme ekranı hala açık oluyor bu sıkıntı o süreçte itemi alsamda karşıdaki alıcıda duruyo
pazarı düzenledikten sonra da pazarı kapattır ozaman

pazarı düzenledikten sonra da pazarı kapattır ozaman
Denicem bakalım :D çok aşırı iyi değilim metin2 sourcedeki terimlere yani mantık değişmez ama mesela ch-> kodu kim için geçerli karakterimi kapsıyor gibisinden şeylere uzağım. Bilinen başka açığı varmı bellek sızıntısı harici biliyormusunuz?

Denicem bakalım :D çok aşırı iyi değilim metin2 sourcedeki terimlere yani mantık değişmez ama mesela ch-> kodu kim için geçerli karakterimi kapsıyor gibisinden şeylere uzağım. Bilinen başka açığı varmı bellek sızıntısı harici biliyormusunuz?
uzun zamandır kullanmıyorum emin değilim yanlış yönlendirmek istemem

uzun zamandır kullanmıyorum emin değilim yanlış yönlendirmek istemem
Çözülemedi - Great Offline Shop - Shutdown Bugu bu konudaki durum var her zaman yaşanmıyor ama yaşanıyor neyle alakalı oldugunu henüz bulamadım ama kopyalama ile ilgili düzenleme penceresi kapanana kadar kilit modundan pazarın cıkmaması için kendi fiximi paylaşmak istiyorum bu şekilde düzenleme ekranını kapatana kadar asla mağaza aktif olmuyor kapttıktan sonra aktif oluyor bu şekilde oyuncular pencereyi düzenleme modundayken açamıyor kapattıktan sonra açıyor.

1->
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

2->

3:
end.webp

Fix:
Genişlet Daralt Kopyala
cmd_general.cpp
Arat:
            DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE player_shop SET item_count=item_count +1 WHERE id = %d", shop_id);
Altındaki kodları
//        _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true);
//        do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
        do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Item added to the shop. Activate the shop when you finish editing."));

Değiştir.

Aynı dosyada arat:
/update_shop_item edit|%d
üstüne
    if (args[0] == "edit_end")
    {
    _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true); // Mağazayı aktif hale getir
    return;
    }

ekle.

Çözülemedi - Great Offline Shop - Shutdown Bugu bu konudaki durum var her zaman yaşanmıyor ama yaşanıyor neyle alakalı oldugunu henüz bulamadım ama kopyalama ile ilgili düzenleme penceresi kapanana kadar kilit modundan pazarın cıkmaması için kendi fiximi paylaşmak istiyorum bu şekilde düzenleme ekranını kapatana kadar asla mağaza aktif olmuyor kapttıktan sonra aktif oluyor bu şekilde oyuncular pencereyi düzenleme modundayken açamıyor kapattıktan sonra açıyor.

1->

2->

3:
end.webp

Fix:
Genişlet Daralt Kopyala
cmd_general.cpp
Arat:
            DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE player_shop SET item_count=item_count +1 WHERE id = %d", shop_id);
Altındaki kodları
//        _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true);
//        do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
        do_shop_refresh_items(ch,args[1].c_str(),0,0);
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Item added to the shop. Activate the shop when you finish editing."));

Değiştir.

Aynı dosyada arat:
/update_shop_item edit|%d
üstüne
    if (args[0] == "edit_end")
    {
    _UpdateOfflineShop(shop_id, false, false, true); // Mağazayı aktif hale getir
    return;
    }

ekle.
Güncelleme Rebootla alakası yok, İlk girişten sonra karakter atıp girip düzenleme yapmaya calısırsam aynı sorunla karşılaşıyorum, birkaç dakika beklersem oyun içinde bu durum düzeliyor düzenleme modu düzeliyor yani kapatma yapmıyor. Az çok neyle ilgili olabilir diye fikri olan varmı

Son düzenleme:
Geri