- Ticaret Puanı
- 6
yav eray admin bir şey demedim zaten kendisi patladı birden yazdıklarımı okumuyor musun ?Belki bu sistemin sorunlarını çözüp paylaşmak istiyor. Buna kimse karışamaz ki
yav eray admin bir şey demedim zaten kendisi patladı birden yazdıklarımı okumuyor musun ?Belki bu sistemin sorunlarını çözüp paylaşmak istiyor. Buna kimse karışamaz ki
Evet. Kullanılmaz hale getiren item silinmesi sorununu çözdüm. Başka sorunlar var mı ona bakıyorum birde ticaret camı ekstra olarak yanında K envanter paylaşmayı düşünüyorum uyarlanmış şekilde ayrıca K envanter paylaşılan çöp envanter sistemi değil. Şu ticaret camı ömrümü yedi yapamadım bir türlüEn son vazgeçmiştin tekrardan mı başladın?
O kadar uğraşmışsın tic camını felan da diğer üylerimiz katkıda bulunabilir benceEvet. Kullanılmaz hale getiren item silinmesi sorununu çözdüm. Başka sorunlar var mı ona bakıyorum birde ticaret camı ekstra olarak yanında K envanter paylaşmayı düşünüyorum uyarlanmış şekilde ayrıca K envanter paylaşılan çöp envanter sistemi değil. Şu ticaret camı ömrümü yedi yapamadım bir türlü
Eğer vakit bulabilirsem birde ben incelerim. Şuanki mevcut sorunlar nedir?Güncelleme yalan oldu. Bu sistem adam olmaz.
Pazar kurulduktan sonra süresi bittiğinde pazar kapanıyor ama itemler kayboluyor syserr ise bu şekilde ch1Eğer vakit bulabilirsem birde ben incelerim. Şuanki mevcut sorunlar nedir?
SYSERR: Jun 3 00:00:00 :: DestroyItem: DestroyItem: GetOwner Muharebe Kılıcı+5 ALBAYRAK!!
sonrasında itemi tekrardan karaktere gönderiyor ama gönderemediğinden verdiği syserr bu şekilde
SYSERR: Jun 3 00:00:24 :: LoadPremiumPrivateShop: cannot find item vnum 149 id 10000058 (name: ALBAYRAK)
ch1de syser bu şekilde. Aynı syserri rebootta item kaybolmsında veriyordu bunu
SYSERR: Jun 3 00:00:24 :: LoadPremiumPrivateShop: cannot find item vnum 149 id 10000058 (name: ALBAYRAK)
Hayır o kadar geniş kapsamlı bir girişimim olmadı.Peki kendiniz baştan bi offlineshop yazmayı denediniz mi?
Kendime göre çözdüm. Farklı yapıda artık. Normal marketin offline hali gibi düşün süresiz.Cözdünmü tüm sorunları
Reboot sonrası item kaybını ne yaptınKendime göre çözdüm. Farklı yapıda artık. Normal marketin offline hali gibi düşün süresiz.
Düzelttim.Reboot sonrası item kaybını ne yaptın
Konuyu güncelliyecekmisin?Düzelttim.
Hayır.Konuyu güncelliyecekmisin?
Konuya video atınca öyle sandım