Hocam bunu denedim aynısını başka bir yerde görmüştüm ancak client src'sinde hata alıyorum. Sanırım sistemde birkaç bir şey eksikEk Dosya olarak ekleyemedim;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Eksik yok, 4 defa sorunsuz ekledim.Hocam bunu denedim aynısını başka bir yerde görmüştüm ancak client src'sinde hata alıyorum. Sanırım sistemde birkaç bir şey eksik
Valla reis ordan da söktümMarty sama filesinden sök temiz oluyor defineli
Dostum o zaman sen yanlış ekliyorsun hata aldığında paylaş forumda destek olalımValla reis ordan da söktümAlexanderdan paylaşımdı yine de sorun çıkardı
/i komutuyla bir item çağırdığında o item gelmiyorsa (chat'te yazar, bu vnum'da bir item yok diye) öyle bir item veritabanında yok demektir. check (item_proto.txt)Şimdi tekrardan ekledim sistemi. Bu sefer de /i ile çağırdığımda bulunamadı hatası veriyor.
İşte problem şurda item protomda var o item/i komutuyla bir item çağırdığında o item gelmiyorsa (chat'te yazar, bu vnum'da bir item yok diye) öyle bir item veritabanında yok demektir. check (item_proto.txt)
o zaman yanlış ekliyorsun veya filesin SQL üzeri çekiyor veya txt üzeri bundan emin değilsen temin ettiğin yere sor SQL çekiyorsa txt eklediysen oyun bunu görmezİşte problem şurda item protomda var o item![]()