Merhaba arkadaşlar ben plugass ,
bugün sizlere kendi yapmış olduğum bir programı size sunuyorum. İsteyenleriniz dahada geliştirebilir ve serverinize entegre edebilirsiniz. Açık kaynak kodlarıyla birlikte paylaşacağım içiniz rahat olsun
Ve buraya önemli bir notu düşmek zorundayım kendimi zorunlu hissettim :
Bu program ilk TurkMMO'da Paylaşılmasına rağmen aslen MMOTutkunları için kodlanmıştır. Ozaman niye gidip ilk turkmmoda paylaştın diye soracaksınız biliyorum cevabı aslında çok basit. Bir arkadaşımın sürekli rica etmesi üzerine ve turkmmoda yayınlamasını istediği için ve onu kıramadığımdan dolayı Turkmmoda paylaşıldı.
Paylaşılıp paylaşılmaması önemli değil ! Önemli olan hangi forum için kodlandığıdır.
Tekrar ediyorum :
bugün sizlere kendi yapmış olduğum bir programı size sunuyorum. İsteyenleriniz dahada geliştirebilir ve serverinize entegre edebilirsiniz. Açık kaynak kodlarıyla birlikte paylaşacağım içiniz rahat olsun

Ve buraya önemli bir notu düşmek zorundayım kendimi zorunlu hissettim :
Bu program ilk TurkMMO'da Paylaşılmasına rağmen aslen MMOTutkunları için kodlanmıştır. Ozaman niye gidip ilk turkmmoda paylaştın diye soracaksınız biliyorum cevabı aslında çok basit. Bir arkadaşımın sürekli rica etmesi üzerine ve turkmmoda yayınlamasını istediği için ve onu kıramadığımdan dolayı Turkmmoda paylaşıldı.
Paylaşılıp paylaşılmaması önemli değil ! Önemli olan hangi forum için kodlandığıdır.
Tekrar ediyorum :
Bu Program MMOTutkunları Forumu ve Ailesine Özel Olarak Kodlanmıştır.
Programa geçecek olursak ilk olarak engellemelerine bir bakalım.
Engellemeler(Doldurulmayan yerler alert yani uyarı verir)
Programa geçecek olursak ilk olarak engellemelerine bir bakalım.
Engellemeler(Doldurulmayan yerler alert yani uyarı verir)
- Kullanıcı Adı Girme Zorunluluğu
- Şifre ve şifre tekrarı zorunluluğu
- Email Girme Zorunluluğu
- Karakter Sıfırlama Kodu Belirleme Zorunluluğu
1)
2)
3)
4)
5)
Open Source Code(Açık Kaynak Kodları)
Bir Teşekkür Yeterli..
VirüsTotal :
Program Nasıl Çalışıyor (Metin2 Register Programm How it work?)
Serverinizin güvenliği için yapmanız gerekenler. Tek bunla bitseydi işler gerçektende iyiydi
Ama serverinizi düşünmeyenler dolayısıyla dışardan gelen kötü (art niyetli) kişiler serverinizin kimlik bilgilerini
kolaylıkla öğrenebilir eğer bu dediklerimi yapmaz iseniz. Eğer bu dediklerimi yaparsanız %100 Koruma sağlayacaktır ve kırılma ihtimali %1 bile olmayacaktır. Emin olabilirsiniz
Şunları uygulayınız :
1- Kafa karıştırma/perdeleme (obfuscation):
Şifreleme içinse codewall öneriyorum :

2)
3)
4)
5)
Open Source Code(Açık Kaynak Kodları)

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Bir Teşekkür Yeterli..
VirüsTotal :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Program Nasıl Çalışıyor (Metin2 Register Programm How it work?)
Serverinizin güvenliği için yapmanız gerekenler. Tek bunla bitseydi işler gerçektende iyiydi

Ama serverinizi düşünmeyenler dolayısıyla dışardan gelen kötü (art niyetli) kişiler serverinizin kimlik bilgilerini
kolaylıkla öğrenebilir eğer bu dediklerimi yapmaz iseniz. Eğer bu dediklerimi yaparsanız %100 Koruma sağlayacaktır ve kırılma ihtimali %1 bile olmayacaktır. Emin olabilirsiniz

Şunları uygulayınız :
1- Kafa karıştırma/perdeleme (obfuscation):
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Şifreleme içinse codewall öneriyorum :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: