- Ticaret Puanı
- 0
250 level sınırı yaptım build ettim ama level 120 de kalıyor configleri 250 yaptım level sınırlarını ama hayla aynı değişen birsey yok
Aboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri silhata veriyor
Kod:char.cpp: In member function 'void CHARACTER::PointChange(BYTE, int, bool, bool) ': char.cpp:2984:23: error: expected ';' before 'if' 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^ | ; 2985 | if ((GetLevel() + amount) > gPlayerMaxLevel) | ~~ char.cpp:2984:20: warning: statement has no effect [-Wunused-value] 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^~~
ona lafımız yok daha hesap değiştirmedik her forumda soru cevap konularımız duruyor, bizimde sorduğumuz sorular belli .Bizde ilk zamanlar böyleydik yapacak birşey yok.
Şiii benimde çok var kimseye söyleme aramızda kalsın.ona lafımız yok daha hesap değiştirmedik her forumda soru cevap konularımız duruyor, bizimde sorduğumuz sorular belli .
hata veriyor builddeŞiii benimde çok var kimseye söyleme aramızda kalsın.
tamam hata kalktggı bakalım olacakmıŞiii benimde çok var kimseye söyleme aramızda kalsın.
Olmazsa sen yine de yaz eve gidince bakarım buradan bıktım artık ben işin usule uygun şekilde yürüsün diye anlattım da baktım olmayacak düz mantık verdim.tamam hata kalktggı bakalım olacakmı
He bu arada ben sana pek güvenemedim yeni çıkan game yi eski game ile değiştir.tamam hata kalktggı bakalım olacakmı
yedeği varHe bu arada ben sana pek güvenemedim yeni çıkan game yi eski game ile değiştir.
hata veriyorHe bu arada ben sana pek güvenemedim yeni çıkan game yi eski game ile değiştir.
char.cpp: In member function 'void CHARACTER::PointChange(BYTE, int, bool, bool) ':
char.cpp:2984:23: error: expected ';' before 'if'
2984 | case POINT_LEVEL:250
| ^
| ;
2985 | if ((GetLevel() + amount) > gPlayerMaxLevel)
| ~~
char.cpp:2984:20: warning: statement has no effect [-Wunused-value]
2984 | case POINT_LEVEL:250
| ^~~
Aboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri silhata veriyor
Kod:char.cpp: In member function 'void CHARACTER::PointChange(BYTE, int, bool, bool) ': char.cpp:2984:23: error: expected ';' before 'if' 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^ | ; 2985 | if ((GetLevel() + amount) > gPlayerMaxLevel) | ~~ char.cpp:2984:20: warning: statement has no effect [-Wunused-value] 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^~~
Aboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri sil
gPlayerMaxLevel’i 250 yap
Aboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri sil
sorunum çözülmüştür konu kapanabilirAboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri sil