- Ticaret Puanı
- 0
250 level sınırı yaptım build ettim ama level 120 de kalıyor configleri 250 yaptım level sınırlarını ama hayla aynı değişen birsey yok
Aboooooooo kanka o 250 yazdığın yeri silhata veriyor
Kod:char.cpp: In member function 'void CHARACTER::PointChange(BYTE, int, bool, bool) ': char.cpp:2984:23: error: expected ';' before 'if' 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^ | ; 2985 | if ((GetLevel() + amount) > gPlayerMaxLevel) | ~~ char.cpp:2984:20: warning: statement has no effect [-Wunused-value] 2984 | case POINT_LEVEL:250 | ^~~
arattımDelirtme la beni sadece o ismi aratırsan öyle çıkar başına iki tane iki nokta üst üste koy yada şunu arat
void CHARACTER:ointChange
bunların başlarında 2 tane nokta var zatenDelirtme la beni sadece o ismi aratırsan öyle çıkar başına iki tane iki nokta üst üste koy yada şunu arat
void CHARACTER:ointChange
Örnek olarak bi resim at bakayımbunların başlarında 2 tane nokta var zaten
void CHARACTER:ointChangeÖrnek olarak bi resim at bakayım
Tamma zaten ben bunu diyorum sen bunların başlarında 2 tane üst üst nokta var diyorsun onda önce de bunlardan çok var hangisi deyince ben o bunlardan çok var dediklerinin başındakileri anladım. Neyse bu attığının içinde case POINT_LEVEL: bul onun resmini at.void CHARACTER:ointChange
zaten buldum orayı birsey yazmıyor yani sayı yazmıyor oraya galiba leveli yazıcamTamma zaten ben bunu diyorum sen bunların başlarında 2 tane üst üst nokta var diyorsun onda önce de bunlardan çok var hangisi deyince ben o bunlardan çok var dediklerinin başındakileri anladım. Neyse bu attığının içinde case POINT_LEVEL: bul onun resmini at.
Kanka sen bulduğun yerin bi ekran görüntüsünü atsanazaten buldum orayı birsey yazmıyor yani sayı yazmıyor oraya galiba leveli yazıcam
gPlayerMaxLevel i arat resim at.
burdagPlayerMaxLevel i arat resim at.
kanka config.h aç bak bakayım orada var mı orada arat
aratıyımkanka config.h aç bak bakayım orada var mı orada arat
Yada sana şöyle söylim eğer configden yönetmek istemiyorsan oradaki o dediğim ismi lenght.h deki max level sabitinin ismi ile değiştir.kanka config.h aç bak bakayım orada var mı orada arat
varkanka config.h aç bak bakayım orada var mı orada arat
Kanka bu iş çok uzadı direk şöyle yap yıldım çünkü artık o gPlayerMaxLeveli 250 olarak değiştir sonra derle
iki yerden miKanka bu iş çok uzadı direk şöyle yap yıldım çünkü artık o gPlayerMaxLeveli 250 olarak değiştir sonra derle
Yav yok sadece case POINT_LEVEL olan yerdekini değiştir.iki yerden mi
tamamdırYav yok sadece case POINT_LEVEL olan yerdekini değiştir.
Bizde ilk zamanlar böyleydik yapacak birşey yok.@okan4141 kolay gelsin