Official SetBonus Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 208
Bir videoda görmüştüm bonus veriyordu mantık şöyle sanırım mesela yılbaşı setleri diye katagori yapmışlar altına 3 tane set eklemişler işte A seti B seti C seti

A setinde bu itemler var B setinde bu itemler var C setinde bu itemler var. A itemindeki bodyi takıp B setindeki saçı takarsan bonus veriyor işte yine C setindeki Silahı takarsan yine bonus veriyor ama bu sefer hangi setin bonusunu neye göre veriyor kafam allak bullak oldu. 🤣🤣 Ben en iyisi wiki deki gibi her setin kendi bonuslarını verecek şekilde yapayım.
Bence de hocam wikideki gibi mantıklı

A set, Berserler ve HP veriyor. A setten 2 eşya giydin, B setinden 1 eşya giydin. B setide Canavar K. ve HP veriyor diyelim. Öncelik ayarlanan bonus, birleşip Berserker ve Canavar olarak yeni set birleşimi oluyor.

A set, Berserler ve HP veriyor. A setten 2 eşya giydin, B setinden 1 eşya giydin. B setide Canavar K. ve HP veriyor diyelim. Öncelik ayarlanan bonus, birleşip Berserker ve Canavar olarak yeni set birleşimi oluyor.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şimdi burada lejyoner seti var hemen altında yıldızlı ay seti var ben lejyonerin kostüm zırhını giydin saç olarakta yıldızlı ay setinden giydim bana hangi setin 2.ürün bonusunu verecek yıldızlı ayın 2.ürün bonusu olan %5 beceri mi verecek yoksa lejyonerin 2.ürün bonusu olan %50 exp bonus mu.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şimdi burada lejyoner seti var hemen altında yıldızlı ay seti var ben lejyonerin kostüm zırhını giydin saç olarakta yıldızlı ay setinden giydim bana hangi setin 2.ürün bonusunu verecek yıldızlı ayın 2.ürün bonusu olan %5 beceri mi verecek yoksa lejyonerin 2.ürün bonusu olan %50 exp bonus mu.
Anladığım kadarıyla kendi bonuslarından ayrı belirlenen bonus veriyo çünkü zırhtan mesela 2.efsunu alıp saçtan 1.efsunu almış olsa ona göre belirtilirdi. Oynamadım açıkcası bilmiyorum ama wikiden okuduğuma göre yorumluyorum. Set bonusu var her hangi bir itemden saç yada zırh taktığınızda yani 2 item takmış olmanız şartı ile set bonus aktifleşiyor diye yorumladım. Verdiği set bonusda kendisinden gelen efsunlarla sağlanıyor. Emin olmamakla birlikte wikiden anladığımı söylüyorum.