Kusura bakma internetimdeki sorunlar nedeniyle foruma giremiyorum. Sistemin kullandığı USE_BIND gibi değerler var. Dosyalarda nereye ekleyeceğini anlatıyor. Dosyalara bakarak ekleyebilirsin. Senin değerler ile dosyalardaki değerler farklı olabilir onu ayarlamayı unutma.db deki ProtoReader.cpp den okur clientte dump proto yapman içinde ItemCSVReader.cpp ayarlanır bunlarda ekli CsvReader ne eklenmesi lazım
Packet değerlerini istemci (Client) eklemeniz gerekiyor. İstemci ile game çekirdeğinin packet bütünlüğünü kontrol edin lütfen.clientte verilen hata bu 0919 04:13:16116 :: Unknown packet header: 184, last: 76 21
Tahmin ettiğim gibi. Çoğu kişi orada hata yapıyor. Bende orada hata yapmıştım.tamam hallettim dump proto sorunu
Sourceye detaylı bakmadan bişey söylemek doğru olmaz. İsterseniz bi temiz sourceyi deneyin. Ben şuan kendi srcmde kendi yaptığım ufak sistemler dahil. Offlineshop, pet, kilit, efek, 6 taş sistemi, long int yang, int statü, int level gibi özellikler olmasına rağmen güzel çalışıyor. Kodlarınızı kontrol edin iyice. Sürekli yedek alın. Eğer çözemediğiniz bir sorun olursa tekrar o yedekten devam edersiniz. Ben yedekleme yaparak hep felaketin kıyısından döndüm. Size de tavsiye ederim.valla tamam iyi güzelde hala şu oyuna girip yeni karakterde loding gelmeden atma sorununu çözemedim verilen hata client syserr de invaild xd 0 normal temiz sourceye ekledim paylasılan ronin filesi src sine onda atmıyor kullandıgım src villa src kuşak offline shop ekli oldugu halde atmıyordu acaba diyorum büyü bozma taşı sistemimi atıyor diye düşünüyorum
Bunu belirttiğiniz iyi oldu. Bende de yansıtırken gözükmüyor. Sanırsam sistemde yok böyle bi özellik. Orjinal metin2de yansıtınca gözüküyor muydu? Eğer orjinalde gözüküyorsa. Ben bakiyim eğer eklenirse yansıtmaya konu altından güncellerim.yansıtma problemini nasıl çözeriz? yansıtarken ruha bağlı yazmıyor
Eklemeyi mi yoksa kullanmayı mı?Şu sistemi bi ben çözemedim herhalde
bi ara saatlerce video izleyip anlamam lazım
teşekkürler yinede
C++ üzerine bilgiden bahsettimEklemeyi mi yoksa kullanmayı mı?
Bişey anlamadım biraz daha açarak sorarsanız yardımcı olabilirim. Sistemi eklerken mi sorun yaşıyorsunuz yoksa sistemin nasıl kullanacağını mı bilmiyorsunuz?C++ üzerine bilgiden bahsettim
Bişey anlamadım biraz daha açarak sorarsanız yardımcı olabilirim. Sistemi eklerken mi sorun yaşıyorsunuz yoksa sistemin nasıl kullanacağını mı bilmiyorsunuz?
Anladım. Çok kolay aslında. Neyse eğitim serisine bunu da eklemiştik galibaya ben client build etme game build olaylarından anlamıyorum daha hiç bir araştırmam olmadı o konuda
Anladım. Çok kolay aslında. Neyse eğitim serisine bunu da eklemiştik galiba
Hadi bakalım. Ondan önce php ile ufak bi panel yapacaz.Onu bekliyorum zaten
Hadi bakalım. Ondan önce php ile ufak bi panel yapacaz.
MMO Tutkunları kanalı mı?o konuda rahatım ondan yana sorunum yok zaten ben youtube'ta gezerken kanalı buldum cidden ilgimi çekti de foruma öyle üye oldum
MMO Tutkunları kanalı mı?
Vaybe Nasıl buldun diye sormayacağım. Normalde kanal çok ufak aramalarda üst sıralara çıkmaz diye sanıyordum.evet o kanal
valla demekki geliyomuş ben gezerken rastladım ama kapak fotoğrafını bi değiştirin bence yaptım o kadarVaybe Nasıl buldun diye sormayacağım. Normalde kanal çok ufak aramalarda üst sıralara çıkmaz diye sanıyordum.