- Ticaret Puanı
- 2
Admin bi konuya değinelim bu arkadaş benden aldığı ücretli sistemleri böyle paylaşmış ben öncelikle hakkımı haram ediyorum şuanda kadar o kadar proshield source üstünde durdum geldi paylaştı lütfen konunun kapatılmasını istiyorum buda kanıt fotolar gerekenin yapılmasını istiyorum
Forum kuralları gereği paylaşılan bir şey ücretli mi değil mi diye kendi sitemize bakıyoruz. Eğer sitemizde ücretli satılmıyorsa bu tür paylaşımlara izin veriyoruz.
Bu arada 34k'dan 40k'ya çıkartma isimli bir rehber vardı. Onun silinmesini siz mi istediniz?
Sizin aranızdaki tartışmayı bilmem lakin benim bir felsefem var oda şudur; Birisine bir şey öğrettiniz diye o kişiye her istediğinizi yaptıramazsınız. Bakın ben eğitim serilerimde bildiğim her şeyi öğrettim.Bir günde erkek olda yalan atma gelmiş öyle birşey yok diyor şuan sen o bilgileri hep benim sayemde öğrendin sen gelip teşekkür edeceğin yerde yalan diyorsun
Ek olarak birbirinize hakaret etmeyin. Hak talebinde bulunacaksanız bu davranışlardan soyutlayın kendinizi.