Build işlemi yaptıktan sonra doğru dizinlere build edilmiş dosyaları attınız mı ?start.sh: ./db: not found
db hala acilmadi. Bekleniyor...
sh gen.sh çalıştırdınız dimi?start.sh: ./db: not found
db hala acilmadi. Bekleniyor...
build işleminde sürekli hata çıkıyor sanırım problem ordan kaynaklı orayı yapamadım sanırım..Build işlemi yaptıktan sonra doğru dizinlere build edilmiş dosyaları attınız mı ?
Bin dosyasının içindeki game ve db ye 777 yetkisi verin düzelecektir.yaptım hocam hepsini fakat aynı hata hala
bunu sunucu üzerinde kuruyorum bu arada localhostte çalıştırmıyorum..
build işleminde sürekli hata çıkıyor sanırım problem ordan kaynaklı orayı yapamadım sanırım..
Şifreleri farklı olsa oyun açılırken hata verirdi. İsterseniz bu konuyla ilgili bi soru konusu oluşturun oradan devam edelimOutdoor A1 ve diğerleri şifreli aklınızda olsun lütfen düzeltin.
Açmaya çalıştığımda epk açılmıyor !Şifreleri farklı olsa oyun açılırken hata verirdi. İsterseniz bu konuyla ilgili bi soru konusu oluşturun oradan devam edelim
Şifre ile alakası yok, şifreden dolayı olsaydı .exe o pack dosyasını okuyamazdı. Büyük ihtimalle paketlenmesi ile ilgili bir sorun oluşmuş. Map/Property içerikli packler bazen paketlenirken bozulabilir. Özellikle de EterNexus kullanılıyorsa..Açmaya çalıştığımda epk açılmıyor !
Gel birde şunlara bi tokat at da görelim yaŞifre ile alakası yok, şifreden dolayı olsaydı .exe o pack dosyasını okuyamazdı. Büyük ihtimalle paketlenmesi ile ilgili bir sorun oluşmuş. Map/Property içerikli packler bazen paketlenirken bozulabilir. Özellikle de EterNexus kullanılıyorsa..
Dediğin gibi EterNexus ve EPack32 ile açılmıyor, fakat PML ile sorunsuz açılıyor. Kapatırken de EPack32 ile kapattım ve sonraki denemelerimde tüm programlarda sorunsuz açıldı. Yani kısacası bu tür sıkıntılı dosyalara bu şekilde küçük bir tokat atarak kendine gelmesini sağlayabilirsiniz.
Merhaba hocam,32bit freebsd kurmanız gerekiyor
Hocam Yanlışım varsa düzeltin lütfen.sh install.sh komutunu çalıştırdığınızda size veritabanınızın şifresini soracak. Şifrenizi giriniz. Hata mesajı şifrenizin yanlış olduğunu söylüyor.
Aynen hocam ben sıfırdan kurmak için söyledim onu bi tekrar edeyim konuları tekrar iyidir baya ara verdim unutmuşum çoğu şeyi.O hesabı sh install.sh otomatik kuruyor. Bu yüzden root şifresini girecek. Sizin belirttiğiniz şey 6. ünitede filesi sıfırdan kurarken. 6. ünitedeki tüm bölümleri izleyin. sh install.sh’yi nasıl yazdığımı göstermiştim