- Ticaret Puanı
- 2
Var freebsd içerisindeSrc fln yokmu hocam
Var freebsd içerisindeSrc fln yokmu hocam
Teşekkür ederim.Var freebsd içerisinde
Arkadaşın bilgisayarına bağlanıp gerekli bilgileri aktardım ve files konumunu değiştirdik. Hayırlı olsunFiles konumu
> cd /home/AltyapiSF/
bunu şöyle değiştirmek istiyorum
> cd /main/
veya
> cd /sf/
nasıl bir yol çizmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
her defasında AltyapiSF bunu yazmak sinirimi bozdu
Yardımın için çok teşekkür ediyorum günül rahatlıyla geliştirmeye başlayabilirim Baş tacısınArkadaşın bilgisayarına bağlanıp gerekli bilgileri aktardım ve files konumunu değiştirdik. Hayırlı olsun
Home dizininde kuruluarkadaşlar oyunu kurdum ama oyunu açamıyorum nasıl açılıyor game dosyası yok heralde cd /usr/game yazıyorum dizine gitmiyor msql game dosyası kurulu değil mi nasıl açıcaz oyunu yardımcı olabilirmisiniz
Home klasörünün içinde herşey hazır kurulu src build alarak start verintar gz game mysql dosyaları yok kurulu değilki
nasıl yanı server içindemi verilcek yoksa exeden pc demi ??Home klasörünün içinde herşey hazır kurulu src build alarak start verin
Game ve mysql dosyalarından bahsetmiyor musun usr/game yerine home klasörünün içine baksan anlayacaksınnasıl yanı server içindemi verilcek yoksa exeden pc demi ??
MMO Tutkunları Metin2 Altyapı Server Files gerekli komutlar buradanasıl yanı server içindemi verilcek yoksa exeden pc demi ??
Sıfırdan files geliştirme video serisini izledikten sonra elde edeceğiniz dosyalardır. Direkt olarak files geliştirmeye başlamak isteyenler için paylaşıldı. Bir önceki mesajımda hangi komutlar ile oyunu açabileceğiniz yazıyor.Bu iki dosyayı nasıl kullanıp oyunu açacağım video serisinde hangi videoları izlemem gerekiyor
Sadece start ile oyunu başlatmak tam olarak ne demek yani virtual boxı puttyi nasıl kullanacağım ?
MMO Tutkunları Metin2 Altyapı Server Files gerekli komutlar burada
"server filesin yönetimi" başlığından sonrasını okuyabilirsin
İp adresini yazman lazım sadecepeki bunda root duzenleme felan gerekıyormu ??
syserrlere baktınız mı?Reboot attım ve oyunun kanalları açılmıyor neden bilen var mı
serverde herhangi bir oynama yapmadım ekleme çıkarma vs sadece navicattan karakterime item yapmıştım gelmesi için reboot attım.syserrlere baktınız mı?
sorunu öğrenmek için db syserr bakman gerekiyor hata yapmışsındır belki ve açılmıyodurserverde herhangi bir oynama yapmadım ekleme çıkarma vs sadece navicattan karakterime item yapmıştım gelmesi için reboot attım.
ilgin için teşekkür ederim tekrardan kurulum yaparak sorunumu hallettim. Sadece bir şey danışmak istiyorum local servere panel kurulabilir mi bunun hakkında bir bilgin var mı? İtem editlemek oldukça meşakkatli oluyorsorunu öğrenmek için db syserr bakman gerekiyor hata yapmışsındır belki ve açılmıyodur