- Ticaret Puanı
- 2
Kod:
-------- Küçük bir bilgilendirme -----
Merhaba arkadaşlar uzun süre olmasada bi süre metin2 geliştirmesiyle uğraşmıştım srclere girmeden ufak tefek değişiklikler yapıyodum açıp kapatıyodum ekiple birlikte ve ekip dağılınca kendim geliştirmeye karar verdim bu forumu uzun süredir takip ediyorum gerçekten bulabileceğiniz güzel forumlardan burda olmayı seviyorum ve açılan metin2 üzerine geliştirmelerinin birçoğunu okudum ve çok hoşuma gitti yaklaşık 1 aydır geliştirdiğim filesimin bende changelogunu yani değişikliklerini paylaşmayı düşünüyorum eklediğim sistemlerin linklerinide paylaşmayı düşünüyorum çünkü diğer arkadaşlarım işlerinin ehli olduğunu biliyorum bazı sistemleri kendileri yazmışlar gerçekten hayran kaldım ama benim şuanlık öyle bir bilgi birikimim yok kod olarak C ve C# temelim var python oluşmaya başladı ama C++da zayıfım yani fix veyahut sistem yazamıyorum bulduklarımı paylaşıp bu yolda olan arkadaşlarımında faydalanmasını sağlamak. Ayrıca forum yöneticisi olan @Whistle nin eğitimlerini takip ediyorum gerçekten çok başarılı eğitimler python kısmında çözebilirsem o eğitimlerden yeni sistemler ve metin2nin yapısını birazcık değiştirmek istiyorum önceki açtığım konulardan bazılarını hayata geçirmek istiyorum bu konunun altında yada orada yenilikleri yada yapacağım şeyler aklıma geldikçe eklemeye çalışacağım
ve konumuza dönelim arkadaşlar files olarak Razuning V5 kullanıyorum bir çok fix ve ölü kodlar kaldırılmış daha birçoğunuda kaldırıcam filesin detaylarına linkten ulaşabilirsiniz alt yapı olduğu için hiç birşey yoktu ufak tefek değişiklikler yaptım
işte bazı değişiklikler ;
#define __GM_ICON__ // Seviye yanı gm iconu
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
#define ENABLE_MOB_SCALE_SYSTEM // Mobları Büyült - Küçült
![]()
![]()
mouse seçme efekti ve tıklama efekti değişti
Ridack SA GM Dragon Style eklendi ( SA Efekti )
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.![]()
![]()
Son düzenleme: