Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 864 Çözümler 35 Beğeni 613 Puan 909 Ticaret Puanı 0 21 Ocak 2023 #21 Oturma Sistemi eklendi (C+,Python) (/otur - /oturs) hocam şu sistemi paylaşabilme imkanınız var mı acaba
Oturma Sistemi eklendi (C+,Python) (/otur - /oturs) hocam şu sistemi paylaşabilme imkanınız var mı acaba
Enes Deniz www.SixTails.com.tr Geliştirici Usta Üye Mesaj 375 Çözümler 21 Beğeni 700 Puan 839 Ticaret Puanı 0 19 Şubat 2023 #22 Tengrist demiş ki: Oturma Sistemi eklendi (C+,Python) (/otur - /oturs) hocam şu sistemi paylaşabilme imkanınız var mı acaba Hepsini görmek için tıklayın... Forumlarda olması lazım fakat müsait zamanımda söker paylaşırım
Tengrist demiş ki: Oturma Sistemi eklendi (C+,Python) (/otur - /oturs) hocam şu sistemi paylaşabilme imkanınız var mı acaba Hepsini görmek için tıklayın... Forumlarda olması lazım fakat müsait zamanımda söker paylaşırım
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 864 Çözümler 35 Beğeni 613 Puan 909 Ticaret Puanı 0 19 Şubat 2023 #23 Enes Deniz demiş ki: Forumlarda olması lazım fakat müsait zamanımda söker paylaşırım Hepsini görmek için tıklayın... linkleri patlamış hocam kontrol etmiştim valla çok makbule geçer
Enes Deniz demiş ki: Forumlarda olması lazım fakat müsait zamanımda söker paylaşırım Hepsini görmek için tıklayın... linkleri patlamış hocam kontrol etmiştim valla çok makbule geçer
denemeblogg1 Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 28 Nisan 2023 #24 kral bu serverin loading i varmı sende aynı tarz lazımda
Enes Deniz www.SixTails.com.tr Geliştirici Usta Üye Mesaj 375 Çözümler 21 Beğeni 700 Puan 839 Ticaret Puanı 0 29 Nisan 2023 #25 denemeblogg1 demiş ki: kral bu serverin loading i varmı sende aynı tarz lazımda Hepsini görmek için tıklayın... Dosyaları paylaşmıştım oradan çekebilirsiniz
denemeblogg1 demiş ki: kral bu serverin loading i varmı sende aynı tarz lazımda Hepsini görmek için tıklayın... Dosyaları paylaşmıştım oradan çekebilirsiniz