- Ticaret Puanı
- 0
Sizden bir geri dönüş alamadım, crash olduğu zaman oluşan errorlog.txt dosyasını benimle paylaşabilir misiniz?Bu Seferde karakter oluşturup giriş yaparken crash atıyor client
Sizden bir geri dönüş alamadım, crash olduğu zaman oluşan errorlog.txt dosyasını benimle paylaşabilir misiniz?Bu Seferde karakter oluşturup giriş yaparken crash atıyor client
Failed to load image (filename: locale/tr/ui/mapname/c1.tga)Sizden bir geri dönüş alamadım, crash olduğu zaman oluşan errorlog.txt dosyasını benimle paylaşabilir misiniz?
Yaşadığınız problemi bilmiyorum. Pack dosyalarında düzenleme yaptınız mı? Fonksiyonlarda problem olsaydı diğer dosyaları yüklemezdi diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz dosya Locale packının içerisinde bulunmakta..Failed to load image (filename: locale/tr/ui/mapname/c1.tga)
Kitli değilmi dosyalar açmayı ya da değiştirmeyi hiç denemedimYaşadığınız problemi bilmiyorum. Pack dosyalarında düzenleme yaptınız mı? Fonksiyonlarda problem olsaydı diğer dosyaları yüklemezdi diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz dosya Locale packının içerisinde bulunmakta..
Bilgisayarınızda boş yer var mı? oyun packleri gizli temp klasörüne açar, yer yoksa packleri açamaz. Ayrıca boş ram miktarınız nedir? LZ4 packleri açarken ram içine açar ilk önce..Kitli değilmi dosyalar açmayı ya da değiştirmeyi hiç denemedim
32gb ram sistem 1tbde boş alan var .dBilgisayarınızda boş yer var mı? oyun packleri gizli temp klasörüne açar, yer yoksa packleri açamaz. Ayrıca boş ram miktarınız nedir? LZ4 packleri açarken ram içine açar ilk önce..
Allah allah garip bir durum, biz hiç böyle bir problem yaşamadık. Fonksiyonlar bozuk olsa oyun hiç açılmazdı. İşletim sisteminiz nedir?32gb ram sistem 1tbde boş alan var .d
Her ne kadar yanıt alamasam da sorununuzun auto patcher'den dolayı kaynaklandığını öğrendim. Benim diğer bilgisayarımda da aynı problemi yaşadım, debug sonucunda pack keylerinin eski olan versiyonunun geldiğini gördüm. Pack kısmından locale packlarını ve casro2client.bin dosyasını silip auto patcher ile tekrar indirmesini sağladıktan sonra problem kendiliğinden düzeldi.32gb ram sistem 1tbde boş alan var .d
Yanıtınızı Yeni Gördüm Kusura Bakmayın işletim sistemim Windows 10 pro Şimdi .bin ve locale dosyalarını silip tekrar denedim dosyalar zaten inikti tekrar indirmesine rağmen aynı sorun devam etmekte giriş yapılmıyor. yukarıda attığım sys aynısıHer ne kadar yanıt alamasam da sorununuzun auto patcher'den dolayı kaynaklandığını öğrendim. Benim diğer bilgisayarımda da aynı problemi yaşadım, debug sonucunda pack keylerinin eski olan versiyonunun geldiğini gördüm. Pack kısmından locale packlarını ve casro2client.bin dosyasını silip auto patcher ile tekrar indirmesini sağladıktan sonra problem kendiliğinden düzeldi.
Size özelden bir dosya gönderiyorum, denerseniz memnun olurum..Yanıtınızı Yeni Gördüm Kusura Bakmayın işletim sistemim Windows 10 pro Şimdi .bin ve locale dosyalarını silip tekrar denedim dosyalar zaten inikti tekrar indirmesine rağmen aynı sorun devam etmekte giriş yapılmıyor. yukarıda attığım sys aynısı