chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Dün 17:10 #1 70058 vnumlu ışınlanma yüzüğü çalışmıyor sebebini bilen varmı normal oyundaki ışınlanma yüzüğünün questini değiştiriyorum komple 70058 vnumlu eşyaya hiçbi türlü olmuyor tüm eşyalara uyuyor quest ama 70058 eşyasında quest olmuyor
70058 vnumlu ışınlanma yüzüğü çalışmıyor sebebini bilen varmı normal oyundaki ışınlanma yüzüğünün questini değiştiriyorum komple 70058 vnumlu eşyaya hiçbi türlü olmuyor tüm eşyalara uyuyor quest ama 70058 eşyasında quest olmuyor
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Dün 17:19 #2 chylnoth demiş ki: 70058 vnumlu ışınlanma yüzüğü çalışmıyor sebebini bilen varmı normal oyundaki ışınlanma yüzüğünün questini değiştiriyorum komple 70058 vnumlu eşyaya hiçbi türlü olmuyor tüm eşyalara uyuyor quest ama 70058 eşyasında quest olmuyor 19768 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... İtem protosunda ITEM QEST yazıyor mu Upvote 0 Downvote
chylnoth demiş ki: 70058 vnumlu ışınlanma yüzüğü çalışmıyor sebebini bilen varmı normal oyundaki ışınlanma yüzüğünün questini değiştiriyorum komple 70058 vnumlu eşyaya hiçbi türlü olmuyor tüm eşyalara uyuyor quest ama 70058 eşyasında quest olmuyor 19768 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... İtem protosunda ITEM QEST yazıyor mu
chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Dün 17:25 #3 texas1343 demiş ki: İtem protosunda ITEM QEST yazıyor mu Hepsini görmek için tıklayın... evet yazıyor karşılaştırdım öbür itemlerle hiç bir farkı yok internetten bu sorunu yaşıyan insanlar gördüm fakat çözüm göremedim Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: İtem protosunda ITEM QEST yazıyor mu Hepsini görmek için tıklayın... evet yazıyor karşılaştırdım öbür itemlerle hiç bir farkı yok internetten bu sorunu yaşıyan insanlar gördüm fakat çözüm göremedim
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Dün 17:43 #4 chylnoth demiş ki: evet yazıyor karşılaştırdım öbür itemlerle hiç bir farkı yok internetten bu sorunu yaşıyan insanlar gördüm fakat çözüm göremedim Hepsini görmek için tıklayın... .qc Çek make liste ekledin mi Upvote 0 Downvote
chylnoth demiş ki: evet yazıyor karşılaştırdım öbür itemlerle hiç bir farkı yok internetten bu sorunu yaşıyan insanlar gördüm fakat çözüm göremedim Hepsini görmek için tıklayın... .qc Çek make liste ekledin mi
chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Dün 18:55 #5 texas1343 demiş ki: .qc Çek make liste ekledin mi Hepsini görmek için tıklayın... make liste ne ? Upvote 0 Downvote
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Dün 19:40 #6 sh make çekiyorsun ya onun listesi Upvote 0 Downvote
chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Dün 19:48 #7 texas1343 demiş ki: sh make çekiyorsun ya onun listesi Hepsini görmek için tıklayın... yok çalışmadı dediğim gibi internette bu eşyayla kimse yapamamış anlamadım Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: sh make çekiyorsun ya onun listesi Hepsini görmek için tıklayın... yok çalışmadı dediğim gibi internette bu eşyayla kimse yapamamış anlamadım
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Dün 19:53 #8 bu eşya şart mı? çalışan itemin protosunu kopyala en alta gel istediğin vnum ile değiş Upvote 0 Downvote
chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Dün 20:59 #9 texas1343 demiş ki: bu eşya şart mı? çalışan itemin protosunu kopyala en alta gel istediğin vnum ile değiş Hepsini görmek için tıklayın... yani şart değilde neden böyle bi sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum çok saçma Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: bu eşya şart mı? çalışan itemin protosunu kopyala en alta gel istediğin vnum ile değiş Hepsini görmek için tıklayın... yani şart değilde neden böyle bi sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum çok saçma
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Dün 21:52 #10 chylnoth demiş ki: yani şart değilde neden böyle bi sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum çok saçma Hepsini görmek için tıklayın... Özelden anydesk atar mısın merak ettim Upvote 0 Downvote
chylnoth demiş ki: yani şart değilde neden böyle bi sıkıntı var onu öğrenmek istiyorum çok saçma Hepsini görmek için tıklayın... Özelden anydesk atar mısın merak ettim
B benimol2 Üye Üye Mesaj 17 Beğeni 0 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Dün 23:21 #11 sorun çözüldümü Upvote 0 Downvote
chylnoth Üye Üye Mesaj 104 Beğeni 9 Puan 76 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:29 #12 sorun hala devam etmekte any desklik birşey olduğunu düşünmüyorum kullandığım files bu Server Files - Razuning V5 - Mainline Files ( Buglar Fix ) Upvote 0 Downvote
sorun hala devam etmekte any desklik birşey olduğunu düşünmüyorum kullandığım files bu Server Files - Razuning V5 - Mainline Files ( Buglar Fix )
Forgiven Discord; burakhangunduz Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 697 Çözümler 56 Beğeni 739 Puan 949 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:52 #13 chylnoth demiş ki: sorun hala devam etmekte any desklik birşey olduğunu düşünmüyorum kullandığım files bu Server Files - Razuning V5 - Mainline Files ( Buglar Fix ) Hepsini görmek için tıklayın... İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor fazla ukala cevaplar veriyorsun. List'e eklediğin quest sıralamasından dolayı aktif olmuyor haberin olsun. Upvote 0 Downvote
chylnoth demiş ki: sorun hala devam etmekte any desklik birşey olduğunu düşünmüyorum kullandığım files bu Server Files - Razuning V5 - Mainline Files ( Buglar Fix ) Hepsini görmek için tıklayın... İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor fazla ukala cevaplar veriyorsun. List'e eklediğin quest sıralamasından dolayı aktif olmuyor haberin olsun.