torrentpatch.locale.xml dosyasına girin en üstte göreceksiniz old_patcher_assets ve patcher_assets içerisindeTekrar merhaba, herşey çok güzel çalışıyor. Elinize emeğinize sağlık. Yanlız değiştiremediğim tek bir yer kaldı. 2 tane Launcher actıgımda casro 2 autopatcher calısıyor onu görev cubugunda bulabilirsin uyarısı geliyor. Bu uyarıyı hiçbir yerde bulamadım. Nasıl düzenleyebilirim acaba ?
<string key="ALREADY_RUNNING">Casro2 patcher çalışıyor. Onu görev çubuğunda bulabilirsin.</string>
Hocam selamlar, orayı güncellediğimizdede aynı kalıyor. Bilgisayarı restarlamama rağmen değişmedi acaba unuttuğumuz birşeymi var? Teşekkürler.torrentpatch.locale.xml dosyasına girin en üstte göreceksiniz old_patcher_assets ve patcher_assets içerisinde
Kod:<string key="ALREADY_RUNNING">Casro2 patcher çalışıyor. Onu görev çubuğunda bulabilirsin.</string>
Sorun yaşayan arkadaşlara ithafen, ilk çalıştırmada bu exeye izin ver diye soruyor zaten. Bende şöyle bir karmaşa olmuş; 5-6 defa build gerçekleştirdim o ara korumadan çıkartıp geri devreye soktuğumda avast yazılımı tanımamıştı ve sessiz moddaydı böyle bir bug oluşmuş tabiri caizse.Aynı programı bende kullanıyorum ve mevcut bir sorun yaşamadım. Zaten videolarda gözükmüştür. Belki başka bir sebepten kaynaklı olabilir.
Ben teşekkür ederim. Aklımda kalan bir iki şey var. Bu crc32 sürümü aynımı kalacak updatelerde değişiyor mu? Birde farkettiğim birşey var, Update denemesi için pack/root denemesi yaptım root vesaire sorunsuzca yüklüyor fakat anadizine attığım client.exe güncellemiyor.(.bin olarak eklediğimiz) yani sadece ana giriş exesi için böyle. Bu neden oluyor acaba crc kodlarınıda güncelledim. Acaba versiyon felanmı değişmek gerekiyorBu rehber ile faydalı olabilsem ne mutlu bana. Güzel bir şekilde sorunuzu açıklayıp son durumu belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Otopack zaten tek açılıyor. Birden fazla açamazsanız. Client'e de birden fazla açılmasını engellemek lazım.ben tek client açılabilsin istiyorum. mümkün müdür bu hocam?