sürekli inceledim roota sorun yok packtede sorun yok anlamadım bi türlü plechito kostümlerinde böyle öbür kostümlerde sorun yokYanlış ekleme yapmışsın mavi ruh videolarını adım adım izle doğru yaparsın
Yanlış hatırlamıyorsam granny sürümleri farklıydı o kostümlerin. Filesindeki sürüm ile uyuşmuyordur.sürekli inceledim roota sorun yok packtede sorun yok anlamadım bi türlü plechito kostümlerinde böyle öbür kostümlerde sorun yok
nasıl düzeltebilirim ?Yanlış hatırlamıyorsam granny sürümleri farklıydı o kostümlerin. Filesindeki sürüm ile uyuşmuyordur.
Kontrol etmen gereken birkaç şey var;sürekli inceledim roota sorun yok packtede sorun yok anlamadım bi türlü plechito kostümlerinde böyle öbür kostümlerde sorun yok
Her karakterin msmsini tek tek yazdım.Kontrol etmen gereken birkaç şey var;
- Her karakterin msmsine tek tek yazmamış olabilirsin
- Pc ve pc2 deki kadın/erkek dosyalarını yanlış atmış olabilirsin
- Kostümlerin uzantısındaki .gr2 büyük yazılmış (.GR2) olabilir. Eğer böyleyse hem tüm karakterlerin msmlerinde büyük yazdığın gr2'leri küçük hemde direk pc klasörlerinin içindeki dosyaların uzantısını küçük gr2 ile değiştirmelisin yoksa oyun büyük haliyle görmez.
- Kostümlerin shape ve hair index numarasını protoda yanlış yazmış olabilirsin
- Protoları derlememiş veya pack kapatmamış olabilirsin
- Protoları txt kullanıyorsan sunucu tarafındaki protoları güncellememiş olabilirsin
- Msmlere yazarken aynı shape index / hair index numaralarına sahip başka bir kostüm eklenmiş olabilir. Tüm indexler birbirinden farklı olmak zorunda
- Son seçenek olarak da packleri kapatamamış olabilirsin.
hata buarkadaş granny sürümüyle ilgili birşeyler dedi ondan kaynaklıysa onun çözümünü bilen varmı?
mevcut granny versiyonum bu
20217 eklentisini görüntüle
Syserr mesajında belirtilen yollarda dosyaların bulunamadığını söylüyor. Pack taraflı bu dosyaların olup olmadığını kontrol eder misin?
Msm dosyasını ve packtan Gr2 dosyalarını nereye attığını gösteren bir ekran görüntüsü rica edeceğim
Nerden yükleyebilirim granny converteriGranny converter ile modelleri granny 2.11.8e güncelle
Dosya uzantilarinin görünümünü açar mısın eğer .GR2 şeklinde büyükse küçült .gr2 şeklinde