daha henuz piyasaya düşen bi sistem yok öyle sadece 1 filesde var düştü mü diye soryoruz ya işteSilkroad oynarken ne pvp dönerdi şu sistemle kim düşündüyse sağolsun şu oyuna renk gelmiş oldu.
daha henuz piyasaya düşen bi sistem yok öyle sadece 1 filesde var düştü mü diye soryoruz ya işte
ona oakadar para verene kadar daha iyisini yazar piyasata bedava sürerim daha iyi Kazık dan farklı bi boyut bu45 bin lira para istiyor şaka gibi şu irispanel harbiden kazık yani kendin bir sanal makina kiralayıp kursan daha ucuza gelir.
Kimse hayatta okadar pahalı bir sistemi almaz, daha doğrusu alamaz. Kimsenin alabileceği bir fiyat kapasitesinde değil biraz sallama gibi geldi bana açıkcasıona oakadar para verene kadar daha iyisini yazar piyasata bedava sürerim daha iyi Kazık dan farklı bi boyut bu
taksit oluyormu soralım bakalım :d
kiralıkmıştaksit oluyormu soralım bakalım :d
alakası yok sistem kendine özel yaptığı için kimse satın almasın diye fiyatı o yüzden yüksek tutuyor45 bin lira para istiyor şaka gibi şu irispanel harbiden kazık yani kendin bir sanal makina kiralayıp kursan daha ucuza gelir.
Videoyu izledim güzel sistem bence bu sistemi boş vakit varsa @okan4141 yapar, ilgisini çeker gibi geldi.Aşırı hoşuma gitti çok orijinal fikir, yok mu warezi
+1Videoyu izledim güzel sistem bence bu sistemi boş vakit varsa @okan4141 yapar, ilgisini çeker gibi geldi.
Genel olarak bu sistem hakkında bilgi verirlerse yaparım.Videoyu izledim güzel sistem bence bu sistemi boş vakit varsa @okan4141 yapar, ilgisini çeker gibi geldi.