Metin2 Kervan Sistemi Hk.

• Konuyu açan Konuyu açan SemihSEL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 44
  • Gösterim Gösterim 2K
Genel olarak bu sistem hakkında bilgi verirlerse yaparım. :D
reis video da ne gördüysen o
1728211530030.webp

Son düzenleme:
45 bin lira para istiyor şaka gibi şu irispanel harbiden kazık yani kendin bir sanal makina kiralayıp kursan daha ucuza gelir.
İstediği fiyatı yazabilir ben irispanel dışında bir yerde yapıp satan görmedim bu sistemi, ayrıca irispanel sunucu yada files satmıyor, oyunu düzenleme hakkında en ufak fikri olmayan kişilere oyununu düzenleyebilecek bir arayüz sunuyor.

Bu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.

Bunun mantığı TR'deki Goblin gibi sanırım.
Tek fark bunda slotlar yerine oyuncular saldırıyor sanırım.

Bu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.
Paylaştığın videolara baktım fakat pet gibi dolaşması değil belirlenen rota üzerinden otomatik olarak o rotaya kadar gitmesi gerekiyor. Bu rota üzerinden haydutların saldırılarına karşı korumak gerekiyor kervanı.

Paylaştığın videolara baktım fakat pet gibi dolaşması değil belirlenen rota üzerinden otomatik olarak o rotaya kadar gitmesi gerekiyor. Bu rota üzerinden haydutların saldırılarına karşı korumak gerekiyor kervanı.
Kervan sahibinin seçtiği hedefe doğru kendisi otomatik ilerliyor. TR deki goblin mantığı öyle mi?

Geri