- Ticaret Puanı
- 6
reis video da ne gördüysen oGenel olarak bu sistem hakkında bilgi verirlerse yaparım.
Hahahhah@okan4141 hadi izmitli bekliyoruz...
senden gelir gibi en azından geliştirme olarak gün gün paylaş görelim. YakışırHahahhah
İstediği fiyatı yazabilir ben irispanel dışında bir yerde yapıp satan görmedim bu sistemi, ayrıca irispanel sunucu yada files satmıyor, oyunu düzenleme hakkında en ufak fikri olmayan kişilere oyununu düzenleyebilecek bir arayüz sunuyor.45 bin lira para istiyor şaka gibi şu irispanel harbiden kazık yani kendin bir sanal makina kiralayıp kursan daha ucuza gelir.
Ben bu sistemi kurdursam açmaya kıyamam.99 bin oldu sistem :d19762 eklentisini görüntüle
Canın hangisini istiyorsa yap ama YAPBu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.
Çölde ortadan başlatıp hangi bayrak kullandıysa o bayrağa doğru götürebilrsin belli bi rotaddanBu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.
Binek pet gibi takip ediliyor sadece ölmesin diye korunuyorBu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.
Onu demek istedim aslında. Ama videoda sanki kervan sahibini takip ediyor gibi geldi bana.Bunun mantığı TR'deki Goblin gibi sanırım.
Tek fark bunda slotlar yerine oyuncular saldırıyor sanırım.
Evet videoyu izleyince goblinin tam tersi kervan oyuncuyu takip ediyormuş.Onu demek istedim aslında. Ama videoda sanki kervan sahibini takip ediyor gibi geldi bana.
Bunu da sana yaptırıyolar yaa ne diyelim artık.
Takılmaca be kanka acelesi yok işten geldikçe vakit oldukça el atarızBunu da sana yaptırıyolar yaa ne diyelim artık.
Ellerine sağlık şimdiden.
Senden yeni sistemlerde bekliyoruz o halde kendine özgü.Takılmaca be kanka acelesi yok işten geldikçe vakit oldukça el atarız
Paylaştığın videolara baktım fakat pet gibi dolaşması değil belirlenen rota üzerinden otomatik olarak o rotaya kadar gitmesi gerekiyor. Bu rota üzerinden haydutların saldırılarına karşı korumak gerekiyor kervanı.Bu kervan kendisi mi hedefe yürüyor yoksa kervan sahibini mi takip ediyor. Yani hedefe kendisi otomatik mi gidiyor yoksa pet gibi beni mi takip ediyor.
Kervan sahibinin seçtiği hedefe doğru kendisi otomatik ilerliyor. TR deki goblin mantığı öyle mi?Paylaştığın videolara baktım fakat pet gibi dolaşması değil belirlenen rota üzerinden otomatik olarak o rotaya kadar gitmesi gerekiyor. Bu rota üzerinden haydutların saldırılarına karşı korumak gerekiyor kervanı.