- Ticaret Puanı
- 6
buna özel bi sıcaklık sistemi yazman yok mu?
Çelik zırh giyenler pişik olursa sıkıntıbuna özel bi sıcaklık sistemi yazman yok mu?
Pişik olma sistemi miÇok güzel konu, fikir çalıyorum resmen
ya durun çalmayın yada sistemi yazınca bana for verin xdÇok güzel konu, fikir çalıyorum resmen
düşündümde baya sıkıntıÇelik zırh giyenler pişik olursa sıkıntı
bu neymiş yavTest güncellemesi:
Şimdiye kadar ani crash gibi kronik sorunlarla karşılaşmadım, bakalım neler olacak.
- Shader desteği uygulandı.
- AA geçici olarak devredışı bırakıldı.
- Mevcut olan type 2.0'dan 3.0'a yükseltildi.
14934 eklentisini görüntüle
14935 eklentisini görüntüle
14936 eklentisini görüntüle
14937 eklentisini görüntüle
14938 eklentisini görüntüle
Evet biraz öyleEllerine sağlık hocam, harika duruyor. İlk resimde anime oyunu havası var
bu neymiş yav
şu şekiliz;
metin2 ye can gelmiş. Eline sağlık.
Atar atarda atacağı şey bumu olur çok emin olamıyorum. sen yine de adamı çok darlama.bana atıcak bende foruma paylaşcam merak etmeyin
şaka şaka atsada paylaşmam zaten değerli bişey o kadar ne paylaşcamAtar atarda atacağı şey bumu olur çok emin olamıyorum. sen yine de adamı çok darlama.
-for lalakerSonraki "küçük" güncelleme:
-Oyun Unreal Engine 5'e taşındı
-DirectX 12'ye güncellendi.
-Ray Tracing entegre edildi.
-Global illumination Nanite ve Lumen ile yeniden yapıldı.
14939 eklentisini görüntüle
14940 eklentisini görüntüle
Yok o kadar da değil Unreal Engine bilgim 0 maalesef. Bir zamanlar yüklemiştim bir hevesle ama kendisiyle kısa bir süre bakıştıktan sonra geri kaldırmak zorunda kaldımSonraki "küçük" güncelleme:
-Oyun Unreal Engine 5'e taşındı
-DirectX 12'ye güncellendi.
-Ray Tracing entegre edildi.
-Global illumination Nanite ve Lumen ile yeniden yapıldı.
14939 eklentisini görüntüle
14940 eklentisini görüntüle
Atacam ben ona bir şeylerAtar atarda atacağı şey bumu olur çok emin olamıyorum. sen yine de adamı çok darlama.
şu şekiliz;
metin2 ye can gelmiş. Eline sağlık.
mesajı görünce anlık @hasanmacit ;Yok o kadar da değil Unreal Engine bilgim 0 maalesef. Bir zamanlar yüklemiştim bir hevesle ama kendisiyle kısa bir süre bakıştıktan sonra geri kaldırmak zorunda kaldım
Evet lalaker'in çalışmaları gerçekten çok cezbedici ancak bu haliyle ciddi yatırımlar yapıp bir oyun açılamaz maalesef, yani müsaade edeceklerini pek sanmıyorum. Büyük ihtimalle davalık olup kapatılır oyun. Geçmişte örnekleri yaşandı. Ancak kullanıcıya yama olarak sunulursa (ki bu da her server ile uyumlu olmayabilir) o zaman belki kullanılabilir.
Atacam ben ona bir şeyler
Oyuna renk gelmişTest güncellemesi:
Şimdiye kadar ani crash gibi kronik sorunlarla karşılaşmadım, bakalım neler olacak.
- Shader desteği uygulandı.
- AA geçici olarak devredışı bırakıldı.
- Mevcut olan type 2.0'dan 3.0'a yükseltildi.
14934 eklentisini görüntüle
14935 eklentisini görüntüle
14936 eklentisini görüntüle
14937 eklentisini görüntüle
14938 eklentisini görüntüle