Yardım Metin2 At skilli sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 128
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

chylnoth

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
At yürüyüşü skillini kullanınca at üzerinde savaş skilli buglanıyor videodaki gibi nasıl çözebilirim?

nasıl yani anlamadım? p de bir bugmu var çoğunlukla (düzenleme: dediğini yaptım aynı hata m1dede var)
Resmi sunucuya baktığında at skillerinin bk okuyarak en fazla m1 olabileceğini görürsün. Onlar da p olduğundaki hasar hesaplaması kısmını boş bırakmışlar. Bug değil. Zaten ulaşılamayan bir seviyenin hasarının olmasına gerek yok demişler.

Resmi sunucuya baktığında at skillerinin bk okuyarak en fazla m1 olabileceğini görürsün. Onlar da p olduğundaki hasar hesaplaması kısmını boş bırakmışlar. Bug değil. Zaten ulaşılamayan bir seviyenin hasarının olmasına gerek yok demişler.
sen videoyu sanırım düzgün izlemedin sorun hasarda değilki at skilli atınca karakter loopa giriyor dikkatli izle :D

sen videoyu sanırım düzgün izlemedin sorun hasarda değilki at skilli atınca karakter loopa giriyor dikkatli izle :D
Evet tamamını izlememişim. Kusura bakma. At skilli atıyorsun hasar vurmuyor. At skilli sorunu yazınca da gözüme çarptı gece gece. Yazma ihtiyacı duydum öyle. Sorunu çözmekte başarılar. :D Garipmiş.

Geri