- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar, oyunda grup sistemini düzenlemek ve önemini arttırmak için fikir ve öneri alışverişinde bulunmak istiyorum.
Bildiğimiz üzere Metin2, grup sisteminin öneminin bir hayli düşük olduğu bir sistem ve bu durum yeni başlayan oyuncuları ve farmı can sıkıcı hale getiriyor.
Bunun için benim düşündüğüm bazı şeyler mevcut.
Fikirlerim şu şekilde:
- Grup oluşturulduğunda gelen exp arttırılacak.
- HWID başına maksimum 1 client açma izni verilecek.
- Şaman karakterlerine buff skilli eklenecek. Bu buff sayesinde gruptaki oyuncuların canlarını 5 dakikalığına 500-1000-1500-2000 yükseltebilecek. (Ejderha gücü)
- Şaman karakterlerine grup can yükseltme skilli eklenecek. Üç dakikada bir defa basılabilecek bu skill anında 5000-10000 can doldurabilecek. (İyileştirmeci)
Bildiğimiz üzere Metin2, grup sisteminin öneminin bir hayli düşük olduğu bir sistem ve bu durum yeni başlayan oyuncuları ve farmı can sıkıcı hale getiriyor.
Bunun için benim düşündüğüm bazı şeyler mevcut.
Fikirlerim şu şekilde:
- Grup oluşturulduğunda gelen exp arttırılacak.
- HWID başına maksimum 1 client açma izni verilecek.
- Şaman karakterlerine buff skilli eklenecek. Bu buff sayesinde gruptaki oyuncuların canlarını 5 dakikalığına 500-1000-1500-2000 yükseltebilecek. (Ejderha gücü)
- Şaman karakterlerine grup can yükseltme skilli eklenecek. Üç dakikada bir defa basılabilecek bu skill anında 5000-10000 can doldurabilecek. (İyileştirmeci)