Yardım Metin2 2 köyde ölünce şehirden başlama komutunu degiştirme

• Konuyu açan Konuyu açan SEDAT45
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 73
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

SEDAT45

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
2 köylerde kırmızı 2 köyde mesela karaktere kill çekiyorum ölüyor şehirde yeniden başla diyorum saçma sapan yerde başlıyor ben bu şehirden başlama komutunu nerden degiştirebilirim

2 köylerde kırmızı 2 köyde mesela karaktere kill çekiyorum ölüyor şehirde yeniden başla diyorum saçma sapan yerde başlıyor ben bu şehirden başlama komutunu nerden degiştirebilirim
Merhaba,

Oyuna köprüde başlamak yerine TR tipi Uriel yanında başlatma veya ölünce Gardiyan yanında başlatma gibi yapabilirsiniz.

game src > start_position.cpp açalım.

Oyuna ilk başlangıç konumu'nu ayarlama :

arat :
Kod:

DWORD g_create_position[4][2] =

En baştaki 0, 0 'a dokunmadan, sırasıyla resimdeki gibi kendinize göre editleyin.

5aWY95.png

ölünce Şehirde Başla konumunu ayarlama :

arat :
Kod:

DWORD g_start_position[4][2]

Yine aynı şekilde en baştaki 0, 0 'a dokunmadan, sırasıyla resimdeki gibi kendinize göre editleyin.

zjdnQR.png

NOT : Start başlatmak anlamına geldiği için g_start_position 'ın da oyuna başlangıç konumu gibi algılanmamalı.

ALINTIDIR!

Metin2 map a3 b3 c3 ün içinde town.txt var kordinatları var oradan istediğiniz kordinatı yazın orda doğar yeniden

Telefondan yazıyorum hocam town dosyasını başka bir filestan alın atıyorum 300 300 yazoyorsa aradaki boşluk tab olabilir ondan çalışmamış olma ihtimali var

Geri