Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

İçerisinde bi çok sistem var. Güncel rebirt2 ye benziyo içerisi bakalım girebilirsem. Foto atarım.

1734215251324.webp

server taraflı lisanslı eğer oyuna girebilirsem derlenen game db atarım canlar :D

1734215292197.webp

Girmek isteyenlere Allah sabır versin. :D :D

1734217702564.webp

Oyun aktif ama clientdede ip kontrolü var sanırım tekrar derlemk lazım.
Derleyince onuda atarım.
Aşağıda game dosyasını veriyorum lisans kaldırılmış.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Videodaki tanıtım kısmı burası sanıırmda bu değildir dimi. Eğer buysa varya üfff yanii. Çok beğendiğim sistemlerle dolu içerisi. İlk ben sparky2de görmüş ve oynamıştım. Herşey 1000e kadar gidiyodu.
:D açılışta 24 saat oyun açamadıkları için en sonunda ayhanla anlaştılar

kulanılırmı bilgisi olan varmı
cano bana kalırsa direk o dosyaları kullanma benim şahsi fikrim dosyaları açıp incelemedim şahsen ama 24 saat oyunu açamadılar belki devi işi bilmediğindendir orasını bilmiyorum ama görünen köy klavuz istemez sistem sökmelik

bu fileisn ilk halindeki boss arena sistemini söktüm sorunları var mesela /m koduyla mob çağırınca mob geliyor gözükmüyor yada pet slotunuz varsa peti taktığınızda pet gözükmeme gibi sorunlara yol açıyor çözdüm kullanıyorum ama sökecek olan olursa bilgilendirme amaçlı yazdım bu halinde farklı bir boss arena var sanırım onun için birşey demiyorum denemedim incelemedim

Start verirken şöyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor?

20649 eklentisini görüntüle
sürüm hatası dostum lible alakası yok lib atsanda açılmayacak lible bir alakası yok düşük sürümde build alınmış fakat yüksek sürümde freebsd ile start veremye çalışınca oluşan bir durum bu hangi bsd ile start veremye çalışıyorsan o bsd ile build al sorun çözülecektir

Geri