Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120
Videodaki tanıtım kısmı burası sanıırmda bu değildir dimi. Eğer buysa varya üfff yanii. Çok beğendiğim sistemlerle dolu içerisi. İlk ben sparky2de görmüş ve oynamıştım. Herşey 1000e kadar gidiyodu.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
mysqld_safe --skip-grant-tables &
mysql -u root
use mysql;
update user set password=PASSWORD("MMOTutkunları") where User='root';
Videodaki tanıtım kısmı burası sanıırmda bu değildir dimi. Eğer buysa varya üfff yanii. Çok beğendiğim sistemlerle dolu içerisi. İlk ben sparky2de görmüş ve oynamıştım. Herşey 1000e kadar gidiyodu.
cano bana kalırsa direk o dosyaları kullanma benim şahsi fikrim dosyaları açıp incelemedim şahsen ama 24 saat oyunu açamadılar belki devi işi bilmediğindendir orasını bilmiyorum ama görünen köy klavuz istemez sistem sökmelik
bu fileisn ilk halindeki boss arena sistemini söktüm sorunları var mesela /m koduyla mob çağırınca mob geliyor gözükmüyor yada pet slotunuz varsa peti taktığınızda pet gözükmeme gibi sorunlara yol açıyor çözdüm kullanıyorum ama sökecek olan olursa bilgilendirme amaçlı yazdım bu halinde farklı bir boss arena var sanırım onun için birşey demiyorum denemedim incelemedim
sürüm hatası dostum lible alakası yok lib atsanda açılmayacak lible bir alakası yok düşük sürümde build alınmış fakat yüksek sürümde freebsd ile start veremye çalışınca oluşan bir durum bu hangi bsd ile start veremye çalışıyorsan o bsd ile build al sorun çözülecektir