- Ticaret Puanı
- 0
indirme şifreli biz indiremiyoruzAhmet kardeş ne oldu kaç gündür yazmıyorsun hangi dosya şifreli ?
indirme şifreli biz indiremiyoruzAhmet kardeş ne oldu kaç gündür yazmıyorsun hangi dosya şifreli ?
İçerik sahibi kısıtlama koyduğu için şifreyi görebilmek için; premium üye, mt üye, yazar, geliştirici ranklarından birine sahip olmak gerekiyor.guzel konu sifre nerde ama
kayıt olma sorunu filesten kaynaklı çözdüm benPanel güzel ama kayıt olma sorunu var, ve henüz sorunu çözülmüş hali veya çözümü paylasilmadi.
MySQL 56 da Çalışıyor mu?kayıt olma sorunu filesten kaynaklı çözdüm ben
ondan emin değilim ama çalıştıran kişiler varMySQL 56 da Çalışıyor mu?
Premium Üye, MT Üye, Yazar, Geliştirici olanlar görebiliyor sanırımdosyayı indirirken şifre soruyor.
site üzerindeki göstermeme sorunu çok basit çözülüyor da oyun içi göstermiyor orada problem var bir türlü çözemedimKayıt sorununu çözdüm. verdiğim sql dosyasını account tablosuna sağ tıplayıp execute edip ekleyin. Şuan nesne markette item alırken , hesapta var olan ep miktarını okumuyor. Onu da çözersem buraya tekrar yazarım, varsa çözümünü bilen lütfen paylaşsın.
PHP sürümüyle oynadım düzeldi kendiliğindensite üzerindeki göstermeme sorunu çok basit çözülüyor da oyun içi göstermiyor orada problem var bir türlü çözemedim
php sürümüyle değilde oyun veri tabanındaki ep ve em tablolarınını id isimlerini alıp panel yönetiminindeki market ayarlarına gir oradaki id isimleri aynı olması gerekiyor tabloyu görebilmesi için fakat oyun içinde nesne marketi açınca yine görünmüyor ve bu sebep ile oyun içerisinde satın alım yapılamıyorPHP sürümüyle oynadım düzeldi kendiliğinden
şuan bende sorunsuz çalışıyorphp sürümüyle değilde oyun veri tabanındaki ep ve em tablolarınını id isimlerini alıp panel yönetiminindeki market ayarlarına gir oradaki id isimleri aynı olması gerekiyor tabloyu görebilmesi için fakat oyun içinde nesne marketi açınca yine görünmüyor ve bu sebep ile oyun içerisinde satın alım yapılamıyor
oyun içinden ekran görüntüsü iletir misiniz ? özeldende atabilir sinizşuan bende sorunsuz çalışıyor