- Ticaret Puanı
- 0
Konuya görseller dahil edilmiştir
Konuya görseller dahil edilmiştir
var bende 100$ 'a temiz vereyimWmcp terk etmenin zamanı gelmiş desene. Son zamanlardaki en güzel paylaşım. Bir de orjinal martysama son sürüm paylaşan olsa tadından yenmez. Paylaşım için teşekkürler.
Geç kaldın kanks, bizden hızlısı mezarda.var bende 100$ 'a temiz vereyim
Ne tür bi hatada müdahale edemediniz? Birde paneli satın aldıktan sonra ne gibi bir desteğe ihtiyacınız oldu ve yardım etmediler?Evet arkadaşlar an itibari ile jetspaneli silip bu paneli kurdum
Sizlere tavsiyem jetspanel olsun metin2panel olsun kullanmayın kullandırmayın backend kodları hepsi şifreli arkaplanda ne olduğunu bilmiyorsunuz görmüyorsunuz serveriniz yarın öbür gün tuttuğunda bunlar istediği herşeyi yapabilir.
2. olarak bir hata olma durumunda müdahale edemiyorsunuz ya da güncelleme yapamıyorsunuz.
3. ve son olarakta paneli size sattıktan sonra hiç birşekilde iletişim kuramazsınız destek alamazsınız ben 1 aydır yazıyorum ticket oluşturdum whatsapptan yazdım canlı destekten yazdım hiçbir şekilde dönüş yapmazlar!
@ercumerc19 hocam paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim çok güzel panel
12350 eklentisini görüntüle
Hocam 3 hafta önce buyukwebte barınıyordu oyun ve website buyukweb hacklendi ve tüm verilerim silindi.Website veritabanı bana vermemişlerdi ama ftpden site dosyalarını yedek almıştım dosyaları kurtardım sql dosyası elimde olmadığı için kurulum yapamadım jetspanelin numarasını arıyorum çalmıyor canlıdan defalarca yazdım cevap vermediler whatsapptan yazdım uğur bey ilgileniyor hiç bir şekilde dönüş yapmıyor görüp bırakıyor ticket gönderdim cevapsız kaldı hala bile cevap vermemişler.Ne tür bi hatada müdahale edemediniz? Birde paneli satın aldıktan sonra ne gibi bir desteğe ihtiyacınız oldu ve yardım etmediler?
Merhaba hocam basit sorunları var doğru ama az bişey php bilginiz varsa çok rahat çözülüyor çok basit sorunlarPaneli kurdum ama kayıt olma sorunu var bende. Yönlendirme sorunu da var. Php sürümü 7.4
Arayüzü güzel, özellikleri güzel. hata kaynağı nedir bilmiyorum
Sorunları tamamiyle çözülmüş hâlini bekliyoruz o zamanMerhaba hocam basit sorunları var doğru ama az bişey php bilginiz varsa çok rahat çözülüyor çok basit sorunlar
Tabi bittiğinde paylaşırımSorunları tamamiyle çözülmüş hâlini bekliyoruz o zaman
yalnız bu panel zaten metin2panel eski sürümü bilgin olsun şifreli dosyalar var metin2panel bayiler için verdiği panel bu kullanılır ama işallah sorun cıkmaz zarar vermezlerEvet arkadaşlar an itibari ile jetspaneli silip bu paneli kurdum
Sizlere tavsiyem jetspanel olsun metin2panel olsun kullanmayın kullandırmayın backend kodları hepsi şifreli arkaplanda ne olduğunu bilmiyorsunuz görmüyorsunuz serveriniz yarın öbür gün tuttuğunda bunlar istediği herşeyi yapabilir.
2. olarak bir hata olma durumunda müdahale edemiyorsunuz ya da güncelleme yapamıyorsunuz.
3. ve son olarakta paneli size sattıktan sonra hiç birşekilde iletişim kuramazsınız destek alamazsınız ben 1 aydır yazıyorum ticket oluşturdum whatsapptan yazdım canlı destekten yazdım hiçbir şekilde dönüş yapmazlar!
@ercumerc19 hocam paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim çok güzel panel
12350 eklentisini görüntüle
Ben şifreli dosya göremedim hocam hangi dosya şifreli?yalnız bu panel zaten metin2panel eski sürümü bilgin olsun şifreli dosyalar var metin2panel bayiler için verdiği panel bu kullanılır ama işallah sorun cıkmaz zarar vermezler
Ahmet kardeş ne oldu kaç gündür yazmıyorsun hangi dosya şifreli ?yalnız bu panel zaten metin2panel eski sürümü bilgin olsun şifreli dosyalar var metin2panel bayiler için verdiği panel bu kullanılır ama işallah sorun cıkmaz zarar vermezler