- Ticaret Puanı
- 0
Özelden iletişim bilgilerini iletin bakalın beraberbu konuda bana yardımcı olabilecek yok mu acaba beyaz sayfa sorununu gideremedim bir türlü
Özelden iletişim bilgilerini iletin bakalın beraberbu konuda bana yardımcı olabilecek yok mu acaba beyaz sayfa sorununu gideremedim bir türlü
bilgileri attım hocamÖzelden iletişim bilgilerini iletin bakalın beraber
hata giderildi hocam teşekkürlerÖzelden iletişim bilgilerini iletin bakalın beraber
Dc yazınMerhaba Yardımcı Olabilirmisiniz Bazı Ayarlar Tutmuyor dc verebilirseniz ekleyim
özelden yazdım ama yarına kaldı işe geçiyorumDc yazın
Merhaba,Şu şekilde bir sorun ile karşılaşıyorum php sürümü ile alakalı sanırım php sürümü kaç kullanmam gerekiyor veyahut başka bir sorun varsa o çözümü paylaşma gibi bir şansınız var mı
localhost/panel/register/redirect&login=&password=&token=b8db1668bfe77bd9c6ad467131ccb4d6Farklı temalarda aynı sorunu yapıyor mu ve yönlendirdiği link uzantısını yazar mısın
Deneyin hata almaya devam ederseniz özelden veya buradan dc adresinizi yazın beraber bakalımlocalhost/panel/register/redirect&login=&password=&token=b8db1668bfe77bd9c6ad467131ccb4d6
başka temada denemedim deniyim yazarım tekrar
hocam ben sorunsuz kurmuştum ama taşımak durumunda kaldım. tekrar kurdum ama cssleri çekemiyor yönlendirmeyle alaklı bi sorun var gibi önceden örnek: domain.com/panel kurmuştum. şimdi direk domain.com kurdum cssleri çekemiyor gibi öyle kalıyorDeneyin hata almaya devam ederseniz özelden veya buradan dc adresinizi yazın beraber bakalım
sauronmt2.com.tr yerinehocam ben sorunsuz kurmuştum ama taşımak durumunda kaldım. tekrar kurdum ama cssleri çekemiyor yönlendirmeyle alaklı bi sorun var gibi önceden örnek: domain.com/panel kurmuştum. şimdi direk domain.com kurdum cssleri çekemiyor gibi öyle kalıyor
şöyle
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
link bu hal alıyor.
define('URL','sauronmt2.com.tr'); database bu şekilde
çözümü varmıdır ?
ercumerc19
sauronmt2.com.tr yerineLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.yazmanız gerekmektedir.
bu sefer sonuna index/ koyuyor siteye hiç ulaşılmıyor şuan ama