- Ticaret Puanı
- 0
Kurulum için yardım edecek var mı?
php sürümünü değiştirmeyi denermisin?bende sayfa neden böyle görünüyor?
denedim 5.6 7.2 7.4 8.0 herşeyi denedim ama sitem hala aynı.php sürümünü değiştirmeyi denermisin?
Server tarafli degisiklikler gitmez.Benim hali hazırda kurulu serverim ve panelim var ancak bu paneli kurmak istiyorum kurmayı aslında çok bilmiyorum kurduğumda yapmış olduğum ayarlamalar gider mi?
Içeriği paylaşan arkadaşımız özel içerik olarak paylaştığı için şifreyi görebilmek için " Premium Üye, MT Üye, Yazar, Geliştirici " ranklardan birisine sahip olmanız gerekmektedirindiremiyoz
3 tane smtp_ yerleri var oralarımı düzeltcez phptadminden acaba ? cozemedım o kısmı diger ftpdeki config databes girdim ama phpyadmindeki olmuyorEvet hocam hosting veritabanına yükleyeceksiniz sql dosyasını , sonrasında settings tablosundan oyun sunucusu bilgilerini düzenleyeceksiniz.
3 tane smtp_ yerleri var oralarımı düzeltcez phptadminden acaba ? cozemedım o kısmı diger ftpdeki config databes girdim ama phpyadmindeki olmuyor
teşekürler appserv ile kurdum admşn paneline nereden giricem"Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol." adresindengiriş yapın
Şifre oluşturucu ile yeni şifrenizi oluşturun ve boşluksuz şekilde verdiği anahtarı kopyalayın
Phpmyadmine giriş yapın
Veritabanında user tablosunu bulun
Password satırını verdiği anahtar ile değiştirin
Giriş yapın
Varsayılan giriş bilgileri
admin
123456
app/config/database.php yazdiklarini atarmısınbu şekilde kalıyor sebebı nedır bılen varmı
<?phpapp/config/database.php yazdiklarini atarmısın