- Ticaret Puanı
- 2
Can you try changing the php version to 7.2?Help me please, i install data.sql add my server ip user and pw. only white the website.
Can you try changing the php version to 7.2?Help me please, i install data.sql add my server ip user and pw. only white the website.
Yes, no work. :/Can you try changing the php version to 7.2?
i make database and upload sql, i change the user and pw... no loading the website. discord: szilo9905First login to your db sql cpanel and create a new mysql database user, then upload the data sql file via phpmyadmin. Login to phpmyadmin and enter your server ip address and password from the settings table
hocam kayıt olurken sorun yasıyorumFirst login to your db sql cpanel and create a new mysql database user, then upload the data sql file via phpmyadmin. Login to phpmyadmin and enter your server ip address and password from the settings table
Birincil kısmı site veritabanı bilgilerinde hata olduğunu gösteriyor. Database adı , kullanıcı adı ve şifreyi tekrar gözden geçir14794 eklentisini görüntüle
bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
Birincil kısmı site veritabanı bilgilerinde hata olduğunu gösteriyor. Database adı , kullanıcı adı ve şifreyi tekrar gözden geçir
Anydesk iletirseniz kontrol sağlayabilirim.14797 eklentisini görüntüle
Db bilgileri config'e doğru işliyorum, phpmyadminden import edip settings i ayarlıyorum ama sürekli bu problem. php sürüm 7.2 ve 7.4 dede aynı
Özel mesajdan yanıt verdim uygunsanızAnydesk iletirseniz kontrol sağlayabilirim.
Localhost'a mı kurulum yapıyorsunuz?. 2. Ss'e göre localhost'a kurulum yaptığınızı görmekteyim. Eğer alan adı üzerine kurulum yapıyorsanız "localhost/mt2panel" kısmını sitenize göre ekleyiniz. Ek olarak PHP sürümünüz nedir ?resimde gördüğünüz gibi doğru girince hata veriyor
Localhost'a mı kurulum yapıyorsunuz?. 2. Ss'e göre localhost'a kurulum yaptığınızı görmekteyim. Eğer alan adı üzerine kurulum yapıyorsanız "localhost/mt2panel" kısmını sitenize göre ekleyiniz. Ek olarak PHP sürümünüz nedir ?
PHP 5.6 sürümünde dener misiniz ?14810 eklentisini görüntüle
localhosta kuruyorum hocam php sürümü 7.3
php sürümü hatasından kaynaklıymış ama sayfa çok geç yüklüyorPHP 5.6 sürümünde dener misiniz ?
Local olmasından kaynaklı olabilir. Dün gece test ettiğimde bir sorun gozukmemekteydi.php sürümü hatasından kaynaklıymış ama sayfa çok geç yüklüyor
Local olmasından kaynaklı olabilir. Dün gece test ettiğimde bir sorun gozukmemekteydi.
Url linkini doğru yazdığınızdan emin misiniz ?. Gördüğüm kadarıyla cssleri çekmemektedir. özelden site adresinizi iletir misiniz kontrol sağlayayım.Böyle kalıyo