[ImGui] Yosun GM Panel

Kaptan Yosun

Moderatör
Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
:mmt-hakkinda:
ImGui kütüphanesini kullanarak interaktif bir GM paneli yapmaya başladım. Bunu yaparken hem kod öğrenip, hem metin2 projesini daha iyi anlayıp, hem de eğleniyorum.

Şimdilik sadece 1 fonksiyon yazdım (Benim için büyük, insanlık için küçük bir adım olarak).

Aklımdaki fikirler:
  • İtem yapıcı
  • NPC / Yaratık çağırıcı
  • Anlık online sayacı

EXP / Yang verme​

• Exp ve Yang seçenekleri
  • Ayarlanabilir miktar
  • Ayarlanabilir oyuncu adı (Varsayılan olarak sizin oyuncu adınızı alır)
  • 0 Yang'ın altına düşmenize izin vermez. (Sadece kendiniz için, ileride fonksiyonu geliştirip diğer oyuncuların gold kontrolünü de sağlayacağım)
  • 1.999.999.999 Yang'ın üzerine çıkmanıza izin vermez. (Sadece kendiniz için, ileride fonksiyonu geliştirip diğer oyuncuların gold kontrolünü de sağlayacağım)

Birtakım yeni butonlar ve stilizasyon yaptım.

• Mob Weaken
  • Mob Purge
  • Inventory Purge
  • Night Mode

1732547065802.webp

kişiyi hedef alan komutlar için inputlara öneri listesi olarak combobox ve içinede instance listi ekleyerek dahada kolaylaştırabilirsiniz
ShareX_loYBk8vDak.webp

kişiyi hedef alan komutlar için inputlara öneri listesi olarak combobox ve içinede instance listi ekleyerek dahada kolaylaştırabilirsiniz
Kıymetli öneriniz için teşekkür ederim, sindire sindire öğreneceğim. Sizce diğer oyuncuların yang min max kontrolünü imgui üzerinden mi yapmak mantıklı yoksa serverden mi? Ben metin2 projesine sizin kadar hakim olmadığım için bunun clientten yapılıp yapılamadığını bilmiyorum, sizin düşüncenizi merak ettim.

Geri