Çözüldü Harita zemin render problemi

• Konuyu açan Konuyu açan ULITRI
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 67
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ULITRI

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kullandığım fileste bir yere kadar render alıp gerisini almadığı için tavsiye üzerine
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
kurulumu yaptım. Objelerde herhangi bir problem yok neredeyse map sonuna kadar görünüyor fakat zemin aynı halde kalıyor. Şimdiden teşekkürler
Ekran görüntüsü 2025-02-11 201229.webp

Çözüm
Kullandığım fileste bir yere kadar render alıp gerisini almadığı için tavsiye üzerine
kurulumu yaptım. Objelerde herhangi bir problem yok neredeyse map sonuna kadar görünüyor fakat zemin aynı halde kalıyor. Şimdiden teşekkürler21756 eklentisini görüntüle
bunu böyle direkt söylemek zor ama bunu kullanacağınıza zenaris dosyalarında jettyx full terraini söküp kullanın
kurulumu yaptım. Objelerde herhangi bir problem yok neredeyse map sonuna kadar görünüyor fakat zemin aynı halde kalıyor. Şimdiden teşekkürler21756 eklentisini görüntüle
bunu böyle direkt söylemek zor ama bunu kullanacağınıza zenaris dosyalarında jettyx full terraini söküp kullanın

Çözüm
Daha önce ufak tefek şeyleri sökebildim fakat hiç böyle bir şey denememiştim. Deneyeceğim teşekkür ederim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri