texas1343 MT Üye MT Üye Mesaj 403 Çözümler 21 Beğeni 114 Puan 499 Ticaret Puanı 0 29 Haziran 2024 #1 Selamın aleyküm hayırlı aksamlar eski tip zemin yerine şuan ki tr tipi zemin yapmak istiyorum nasıl yaparız En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Haziran 2024
Selamın aleyküm hayırlı aksamlar eski tip zemin yerine şuan ki tr tipi zemin yapmak istiyorum nasıl yaparız
MT2Dev Cplusplus Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 495 Çözümler 37 Beğeni 1.156 Puan 1.149 Ticaret Puanı 0 30 Haziran 2024 #2 Bu Terrain packi işinizi görecektir. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. - Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
Bu Terrain packi işinizi görecektir. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. - Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
texas1343 MT Üye MT Üye Mesaj 403 Çözümler 21 Beğeni 114 Puan 499 Ticaret Puanı 0 30 Haziran 2024 #3 ilgin için teşekkür ederim fakat 1: tüm zemin beyaz oldu 2: pack açmaya çalıştığımda açılmıyor epack kapatıyor kendini (şifreli pack kullanıyorum) 3: zemin ile ilgili bir sistem var nasıl çözüm bulabiliriz? En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Temmuz 2024 Upvote 0 Downvote
ilgin için teşekkür ederim fakat 1: tüm zemin beyaz oldu 2: pack açmaya çalıştığımda açılmıyor epack kapatıyor kendini (şifreli pack kullanıyorum) 3: zemin ile ilgili bir sistem var nasıl çözüm bulabiliriz?
MT2Dev Cplusplus Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 495 Çözümler 37 Beğeni 1.156 Puan 1.149 Ticaret Puanı 0 30 Haziran 2024 #4 texas1343 demiş ki: ilgin için teşekkür ederim fakat 1: tüm zemin beyaz oldu 2: pack açmaya çalıştığımda açılmıyor epack kapatıyor kendini (şifreli pack kullanıyorum) 3: zemin ile ilgili bir sistem var nasıl çözüm bulabiliriz? Hepsini görmek için tıklayın... O zaman açık halde vereyim siz kendiniz paketleyip kullanın, bu şekilde çözülür. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. - Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: ilgin için teşekkür ederim fakat 1: tüm zemin beyaz oldu 2: pack açmaya çalıştığımda açılmıyor epack kapatıyor kendini (şifreli pack kullanıyorum) 3: zemin ile ilgili bir sistem var nasıl çözüm bulabiliriz? Hepsini görmek için tıklayın... O zaman açık halde vereyim siz kendiniz paketleyip kullanın, bu şekilde çözülür. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. - Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.