- Ticaret Puanı
- 0
Selam MMOtutkunları,
Kendi Metin2 PVP sunucumu açma planım var ve bunu sıradan bir sunucu yerine hardcore ama oyuncuları fazla sıkmayan, uzun soluklu bir yapıya sahip bir oyun olarak tasarlamak istiyorum.
Özellikle uzun vadeli bir sunucu için drop dengesi, PvP & PvM yapısı, ticaret sistemi gibi konularda önerilerinizi almak isterim. Tecrübeli arkadaşların görüşleri benim için çok değerli. Sizce nasıl bir sistem oyuncuları hem zorlar hem de eğlendirir?
Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, herkese iyi forumlar!
Kendi Metin2 PVP sunucumu açma planım var ve bunu sıradan bir sunucu yerine hardcore ama oyuncuları fazla sıkmayan, uzun soluklu bir yapıya sahip bir oyun olarak tasarlamak istiyorum.
- Oyuncuların bir hedef doğrultusunda ilerlemesini sağlayacak kademeli bir sistem oluşturmak
- Kolay tüketilen değil, zamanla gelişen bir yapı
- Hem benim için karlı bir sistem oluşturmak hem de oyuncuların oyundan para kazanabilmesini sağlamak
- Özgün ve diğer sunucuların kopyası olmayan bir Metin2 PVP sunucusu yaratmak
- Zorluk Seviyesi: Hardcore ama ne çok sıkıcı ne de çok kolay olacak. Sizce ideal denge nasıl sağlanmalı?
- Ekonomi Sistemi: Oyuncuların pazar sisteminden, drop oranlarından, takas sisteminden nasıl gelir elde edebileceğini düşünüyorsunuz?
- Etkinlikler ve Eventler: Oyunun canlı kalmasını sağlamak için hangi tür etkinlikler düzenlenmeli?
- Eşsiz İçerikler: Bizi diğer sunuculardan ayıracak fikirleriniz neler?
Özellikle uzun vadeli bir sunucu için drop dengesi, PvP & PvM yapısı, ticaret sistemi gibi konularda önerilerinizi almak isterim. Tecrübeli arkadaşların görüşleri benim için çok değerli. Sizce nasıl bir sistem oyuncuları hem zorlar hem de eğlendirir?
Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, herkese iyi forumlar!