burakgunduz ne alaka laNavicat Şifre nedir?
Maxmi33
maxmi33
burakgunduz
1234
12345
bunlar değil.
bilmem bi yerde burakgunduz ve maxmi aynı yerde gördüm. Yanlış yazmadım ama bilmiyorum şifre maxmi33 ise bulurum nasılsa hatayı teşekkürlerburakgunduz ne alaka la
şifre: maxmi33
şifreyi doğru yazıp diğer kısımları yanlış yazıyor olabilirsin kontrol et.
Bilmiyorum, fazla çay içtim galiba. Halisülasyon olabilir. Pardon.ben ne alaka ahahah
sunucuya bağlanırken hatamı alıyosun yani ch açılmıyo doğrumu anladım yoksa ch açılıyo ama girmiyomu@TheAdmin33 kral ben serverinfo.py düzenlediğimde ip adresimi serveri başlattıgımda açılırken sunucu hatası alıyorum sebebi nedir bir yardımcı olabılırmısın? burdakı bütün dosyalar kurulu
ch açılıyor puttyden ama clientten baglanırken sunuucuya baglanırken hata alıyorumsunucuya bağlanırken hatamı alıyosun yani ch açılmıyo doğrumu anladım yoksa ch açılıyo ama girmiyomu
puttyden ps yazıp foto gönderirmisin birde ifconfig yada ipconfig yaz doğru ipmi veriyosun onu bi kontrol etch açılıyor puttyden ama clientten baglanırken sunuucuya baglanırken hata alıyorum
AŞAĞIDA GÖRSELDEKİ GİBİDİRputtyden ps yazıp foto gönderirmisin birde ifconfig yada ipconfig yaz doğru ipmi veriyosun onu bi kontrol et
yanlış cliente giriyosun TheAdmin33 ün paylaştığındaki giriiş farklı dosyaları karıştırmış olabilirsin.AŞAĞIDA GÖRSELDEKİ GİBİDİR
bir dakıka orayı tekrardan guncellıcemyanlış cliente giriyosun TheAdmin33 ün paylaştığındaki giriiş farklı dosyaları karıştırmış olabilirsin.
eyw giriş farklıymış karişmiş reis haklısın şimdi girdimyanlış cliente giriyosun TheAdmin33 ün paylaştığındaki giriiş farklı dosyaları karıştırmış olabilirsin.
Onun girişi :
14347 eklentisini görüntüle
mysql 5.6 kullan bsd 12x veya 13x kullan sorunun kalmazzindirecek arkadaşlara uyarım olsun files sürekli mysql sochet hatası veriyor...