- Ticaret Puanı
- 0
Syserr vermeden çöken client için nasıl bir fix uyguladın acaba?
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Syserr vermeden çöken client için nasıl bir fix uyguladın acaba?
Teşekkürler, ihtiyacım olan bu değilmiş maalesef. 5-10-20 defa (net bir sayısı yok) falan üst üste warp ile ışınlanınca syserr vermeden client kapanıyor, belki sorun aynıdır diye sormuştum. Buffer kaynaklı bir sorun diye tahmin ediyorum ama umarım çözerim.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
v143 2019 da yok, 2022 yükleyerek build alabilirsin.visual studio 2019 da böyle bir hata alıyorum herhangi bir ekleme yapmadan orjinal haliyle build alamadım yardımcı olurmusunuz ?
12735 eklentisini görüntüle
serverinfodaki ve intrologindeki ip adreslerini kendi sunucu ipne göre değiştirhocam ben herşeyi yaptım ama sunucuya bağlanırken hata diyor yardım edecek kimse varmı acaba teşekkürler.
hocam yaptım fakat aynı hatayı veriyor iki dosyaya kendi ip mi yazdım sunucuya bağlanırken hata diyor.serverinfodaki ve intrologindeki ip adreslerini kendi sunucu ipne göre değiştir
normal kablolu ağ yaparsan kendi ipne bağlanmaya çalışır virtual box dan freebsd işletim sistemli yeni bir sanal bilgisayar oluşturuyoruz swmize sunucu görevi görsün diye her oluşturduğun bsdnin kendine ait ipsi olur virtualboxu başlattığında çıkan komut istemciye root kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra ifconfig yaz olmassa ipconfig yaz orda ip adresi çıkar onu yaz denehocam yaptım fakat aynı hatayı veriyor iki dosyaya kendi ip mi yazdım sunucuya bağlanırken hata diyor.
normal kablolu internet ipsini yazdım. birde VirtualBox'da ağ yöneticisinden ağ oluşturmam gerekiyormu bende hiç ağ yok ondan yaparmı
giriş problemi yaşıyordum intrologini değiştirmeyi unutmuşum yazdığını görünce değiştirdim girdi teşekkürler.serverinfodaki ve intrologindeki ip adreslerini kendi sunucu ipne göre değiştir
rica ederim.giriş problemi yaşıyordum intrologini değiştirmeyi unutmuşum yazdığını görünce değiştirdim girdi teşekkürler.
Sunucudaki dragon_stone_table ile lokaldeki dragon_stone_table içerisindeki kural listesi aynı olmalı. Saflık artırma ve sınıf atlatmada kaç tane X ejderha taşından istediğini belirleyen liste. Sabit olduğu için dosyanın üst taraflarında bir yerdedir, tam hatırlamıyorum.Merhaba iyi günler filesi kullanan simya sisteminde ki antika yakutun üste atılmaması hatası ile karşılaştı mı acaba ?
Sorun kısaca şu tüm simyalar sorunsuz üste atılıyor fakat antika yakutta efsaneviye geçmiyorSunucudaki dragon_stone_table ile lokaldeki dragon_stone_table içerisindeki kural listesi aynı olmalı. Saflık artırma ve sınıf atlatmada kaç tane X ejderha taşından istediğini belirleyen liste. Sabit olduğu için dosyanın üst taraflarında bir yerdedir, tam hatırlamıyorum.