@
random
ben 2010 versiyonunu kendim severek kullandıgım ve güvenilir oldugu için verdim. yani yıllardır kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı. 2024 2025 herneyse vb. versiyonlarda 2010 versiyon ile aralarında çok fark yok. sonuc olarak kullanım amaçımız belli. önemli olan bilgisayarı çok yormadan bu işlemleri dogru olarak gerçekleştirmektir. ÖNEMLİ OLAN VERSİYONU DEGİL İŞLEVİ VE KULLANIM AMAÇINA HİZMETİDİR.
YIL 2024 HATTA YIL 2025 OLMAK ÜZERE insanlar nasıl oluyorda ufak bir işlem gerçekleştirmek için en son sürümleri kullanıp bilgisayarını bu kadar yormayı başarıp kendilerine bilgi sahibi diyorlar BİLGİLİ SANIYORLAR ANLAMIYORUM. 2025 versiyonunu indirse ne yapacak adam amaçını belirtmiş 2025 2024 ne yapacak kullanmadıgı birçok foksiyon ile bilgisayarını yoracak ne gerek var. İDEALDİR 2010 CANDIR CAN.
@
Ehveniser
TÜRKİYE nin yüzde 90 ı korsan windows kullanıyor aranızda windows sistemi sistemini orjinal kullanmayanlar office programını da orjinal kullanma veya orjinalinden daha iyi bir çare çabasına girmesin. korsan korsandır unutmayın. 1 orjinal keyi bile türkiyede 1000 kişi kullanırken anlam veremedim şimdi bu duruma. neyse... dediğim gibi uzun yıllardır kullandıgım ve güvenilir saglam ve sorunsuz hatta iyi korsanlar tarafından yapılmış oldugu için önerdim.
.. işine yararsa kullanSIN diye.. herkesin kendi tercihi ama boşa masraf. türkiyede yaşıyoruz.
---------
KİMSE SANA ORJİNALİNDEN DAHA GÜVENLİ BİR SİSTEM VEREMEZ VEYA ORJİNALİNDEN GÜVENLİ SEÇENEK YOKTUR. Kİ GÜNÜMÜZDE ORJİNAL BİLE ARTIK GÜVENLİ DEGİLKEN ŞU KONUŞMALARI ANLAMLANDIRAMIYORUM. TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR FAKAT İSTEDİN SEÇENEK VERDİM. İSTER KULLAN İSTER KULLANMA UMRUMDA DEGİL. BEN SADECE YARDIM AMAÇLI PAYLAŞTIM. GERİSİNİ SEN BİLİN. BENİM PEK UMRUMDA DEGİL.
UNUTMAKİ MT2 PVPLER HATTA SATILAN SİSTEMELER BİLE BİR KORSAN SAYILIR.
NOT: BURDA SAGLAM DİYE BAHSEDİLEN PROGRAMIN İŞLEYİŞİ OLSUN KULLANIMI OLSUN VB. PAYLAŞTIGIM PROGRAMDAN EN UFAK ZARAR GÖRMEDİM YILLARDIR. BAŞTA DEDİĞİM GİBİ İSTEYEN KULLANIR BENİM Kİ BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ KULLANIP KULLANMAMAN NE KADAR UMRUMDA OLABİLİR Kİ :d..
ÜSTELİK PROGRAM İSTEĞİ YAPIYORSUN ÖNERİSİ BİR SÖZÜ ÇÖZÜM OLARAK İŞARETLEMEN O KADAR ÖNERİ PROGRAM ARASINDAN GARİP.
-----YAZ KIZIM GÜNÜN ÇÖZÜM SÖZÜ-----
"Tüm korsan programlar çok yüksek virüs riski taşır, sağlam veya güvenilir kaynak diye bir şey yoktur."
BİR PROGRAM OLMAK YADA OLMAMAK BÜTÜN MESELE BU.
@
Kaptan Yosun YANLIŞ ANLAMA KRAL SANA LAFIM YOK. SEÇİLEN ÇÖZÜM BİRAZ GALİP GELDİ DE DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM.. :d
HADİ BENİ GEÇ İNSAN BUNLARDAN ÇÖZÜM SEÇER EN AZINDAN ÖZGÜR VE DAHA GÜVENLİ OLARAK YANİ EN MANTIKLI OLARAK ;
@Whistle
Microsoft office kullanmak zorunda değilsiniz. LibreOffice kullanabilirsiniz. MS programları ile format uyumluluğu da mevcut.
@hasanmacit cevap Mantıklı
begendim.
HERKESE HAYIRLI FORUMLAR