İstek Güvenilir Office Programları

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 86
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

DarkNight

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
@Whistle 'nin proto dosyalarını güncellemek için office kullandığını gördüm, düzenlemem gereken sütunlar var önerebileceğiniz sağlam kaynaktan bir office programları var mı acaba

nerden indirildiğinin çok önemli oldugunu düşünmüyorum. ama ben bu işlemler için Microsoft Office 2010 full kullanıyorum. googleye yazarak indirebilirsin. 2010 türkçe iadealdir. internette linkini bulamadım kendi kullandıgımın senin için yıllardır kullandıgım 2010 office türkçe destekli update ediyorum onu kullanabilirsin her işlem için. update bittiğinde linkleri bırakacagım. Toplam 600 Mb boyutunu küçümseme oldukça saglamdır. bunu indir başka versiyon kullana gerek kalmaz başka versiyon istemende zaten.
Microsoft Office 2010 (craks ve dil dosyaları dahil) Link :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Tüm korsan programlar çok yüksek virüs riski taşır, sağlam veya güvenilir kaynak diye bir şey yoktur.

Çözüm
Crack kullanmak yerine 30-40 TL bandında Office 365 lisansı al hocam.
Ben şahsen o şekilde kullanıyorum.

nerden indirildiğinin çok önemli oldugunu düşünmüyorum. ama ben bu işlemler için Microsoft Office 2010 full kullanıyorum. googleye yazarak indirebilirsin. 2010 türkçe iadealdir. internette linkini bulamadım kendi kullandıgımın senin için yıllardır kullandıgım 2010 office türkçe destekli update ediyorum onu kullanabilirsin her işlem için. update bittiğinde linkleri bırakacagım. Toplam 600 Mb boyutunu küçümseme oldukça saglamdır. bunu indir başka versiyon kullana gerek kalmaz başka versiyon istemende zaten.
Microsoft Office 2010 (craks ve dil dosyaları dahil) Link :

yıl 2025 oluyor. inanılmazsınız. Bir insan nasıl hala office 2010 idealdir diyebiliyor aklım almıyor.

Office Deployment Tool İndirme Bağlantısı

Office Deployment Tool İçin Config Oluşturma Sayfası

İnternette videoları var. Araştırırsanız güncel LTSC VL sürümleri indirebilir basit bir şekilde cmd den 1 komut ile lisanslayabilirsiniz. Belki lisanslamanıza bile gerek kalmaz windows lisansınıza göre lisans istemeden lisanslanabiliyor.

Office LTSC Professional Plus 2024 - Volume License önerimdir. Basit bir örnektir. Exel, PowerPoint, Word 3 lüsünü orjinal olarak kurar.

Configuration.xml:
Genişlet Daralt Kopyala
<Configuration>
  <Add OfficeClientEdition="64" Channel="PerpetualVL2024">
    <Product ID="ProPlus2024Volume">
      <Language ID="tr-tr" />
      <ExcludeApp ID="Access" />
      <ExcludeApp ID="Lync" />
      <ExcludeApp ID="OneDrive" />
      <ExcludeApp ID="OneNote" />
      <ExcludeApp ID="Outlook" />
      <ExcludeApp ID="Publisher" />