Foruma yeni temalar eklensin

Kaptan Yosun

Moderatör
Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Kör edici beyaz ile sıkıcı siyah arasında seçim yapmak zorunda kalmayalım, çeşitli temalarımız olsun. Forumun XenForo sürümü güncellenmeden önceki vBulletin teması çok güzeldi mesela.

1730520471277.webp

Bence siyah beyaz çok güzel sade karışık değil hiç bir şey diğer forumların renkleri gökkuşağı gibi aynı

Bence siyah beyaz çok güzel sade karışık değil hiç bir şey diğer forumların renkleri gökkuşağı gibi aynı
Siyah beyaz gitsin demiyorum ki, siyah ve beyazdan daha fazla seçim hakkımız olsun diyorum

bence eklenmeli isteyen siyah isteyen beyaz isteyen mavi kullansın. tema degiştirme alanını logonun yanında biryere renk seçeneği seklinde konulması çok hoş olur. Benden tam destek.

Buna benzer bir isteğimi belirtmiştim ve olumsuz sonuçlanmıştı. Anladığım kadarıyla sadelikten ayrılmayı düşünmüyorlar. Başta karşıydım ancak sonradan hak verdim kendilerine. Malzemeyi seçmek kişiye özel seçim tercihi olması bile çok farklı sonuçlara sebebiyet verebiliyor.

forumun 18. temasında sorun yaşadığını görürsem ama sıkıntı olur onu söyliyim :D

Aslında mevcut temamızın beyazıma düzenleme yapabilirim. Karanlık mod yine aynı kalır açık modda ise renk olur

Geri