T trammola Üye Üye Mesaj 24 Çözümler 1 Beğeni 8 Puan 408 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:13 #1 Eterr pc de yüklü daha önce root dosyalarını açıyordum ama şuan açmıyor nedenini bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden kolay gelsin
Eterr pc de yüklü daha önce root dosyalarını açıyordum ama şuan açmıyor nedenini bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden kolay gelsin
MCB MT Üye MT Üye Mesaj 358 Çözümler 25 Beğeni 161 Puan 164 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:14 #2 trammola demiş ki: Eterr pc de yüklü daha önce root dosyalarını açıyordum ama şuan açmıyor nedenini bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden kolay gelsin Hepsini görmek için tıklayın... Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozulmaz. Upvote 0 Downvote
trammola demiş ki: Eterr pc de yüklü daha önce root dosyalarını açıyordum ama şuan açmıyor nedenini bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden kolay gelsin Hepsini görmek için tıklayın... Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozulmaz.
T trammola Üye Üye Mesaj 24 Çözümler 1 Beğeni 8 Puan 408 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:22 #3 MCB demiş ki: Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozu Hepsini görmek için tıklayın... epack açmıyor Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozu Hepsini görmek için tıklayın... epack açmıyor
T trammola Üye Üye Mesaj 24 Çözümler 1 Beğeni 8 Puan 408 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:27 #4 MCB demiş ki: Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozulmaz. Hepsini görmek için tıklayın... PML varsa paylaşabilirmisin Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: Etermanager ise bazen bozuluyor ya sil tekrar temiz bir etermanager üzerinden çalış yada pml veya ePack kullan onlar bozulmaz. Hepsini görmek için tıklayın... PML varsa paylaşabilirmisin