- Ticaret Puanı
- 0
kral adamsın kaç gündür böyle bişey arıyorum teşekkür ederim
hangi freebsd ve mysql sürümlerini destekliyor
Benim kullandığım sürüm FreeBSD 9.2 -- Mysql 5.5 Yükseğini yada aşağısını destekler mi bilgim yoktur.kral adamsın kaç gündür böyle bişey arıyorum teşekkür ederim
İyi günlerde kullanınKonu için Teşekkürler.![]()
Sırayla cevaplayacak olursak eğerMerhabalar sorunsuz bir şekilde kurdum birkaç sorum olucak
1 - metin2 client içinde metin2debug var kullanımı hakkında bilgi verirmisiniz
2 - pazarda satılmayan eşyayı kapatınca sol alta hediye kutusu geliyor oraya girince item orda sorun yok lakin cinobey yazısını nasıl kaldırabilirim ?
3 - güncelleme olursa konuya ekleyecekmisiniz elimden geldiğince serverfilesi geliştircem ama bu tarz şeyleri bilmiyorum ve anlatımlı videolarda malesef yok
5768 eklentisini görüntüle
ağa sen cevap yazana kadar ben oyunu sistemine kadar çözdüm sağol yinedeİyi günlerde kullanın
Sırayla cevaplayacak olursak eğer
1. - Debug hataları eksikleri daha net şekilde gösterilmek amaçlı kurulur mouse'yi nereye koyarsanız oranın hangi isim altında geçtiğini Örneğin ( Envanter Butonu ) kısmı gösterilir
2. - CinooBey Yazısı karakterin nickine göre değişkenlik gösterir kullandığınız hesabın adı CinooBey Olduğundan o şekilde gösterir
3. - Metin2 İşini bir süredir bıraktım eğer başlayacak olursam da eğer 0 dan başlıyacağım farklı bir şekilde plan proje yapacağım
Şimdiden iyi kullanımlar dilerim.![]()
Sağlık olsun dediğim gibi uzun bir süre ara verdim bir daha döner miyim meçhulağa sen cevap yazana kadar ben oyunu sistemine kadar çözdüm sağol yinede
Mesajınızı yeni foruma girdiğimde gördüm sorununuz çözülmediyse EnesDeniz#6826 discord'dan ekleyin yardımcı olmaya çalışayım.Selamlar,
Files için vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Client Source build etmeye kadar öğrendim fakat Source Build ederken çok sorun yaşıyorum. Bu altyapıyı kullanırken files source'ünü nasıl build ediyorsunuz ?
Teşekkürler.
Shared object "libIL.so.2" not found, required by "game" hatası alıyorum
Şehir dışındaydım hocam bugün geldim discorddan isteği kabul ettim yardımcı olurum oradan sandık içleri boş olması lazım hatırladığım kadarıyla ekleme yaparak düzeltme yapabilirsiniz.Hocam discorddan ekledim bir de şey soracağım boss sandıkları çalışmıyor mu
Files bu hali ile FreeBSD 9.2, MySQL 5.5 Destekliyor 32 bit olacak şekilde yanlış hatırlamıyorsam @Whistle 'nin 64Bit Yapmakla ile ilgili bir videosu vardı ?Bu filesi nasıl 64 bit e cevırırız Freebsd 11.4 32 bu ama sunucuya kurmaya calıstıgımda desteklemıyor sunucu benı sıkıntıya sokuyor sanırım fılesı 64 te cıkartıcak bır yontem bulsam daha ıyı olucak varmı yapabılecek bırısı ?
Demek ki yanlış hatırlıyormuşum64 bit yapımı videom yok. Güncel FreeBSD sürümünde derlenmesi için yapılması gerekenleri anlatmıştım.
Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi
64 bit ile ilgili konu açmıştım fakat bu konuda sadece nasıl başlanacağını anlattıydım.
Metin2 Server Source 64bit Build
çok teşekkürlerFreeBsd 11.x MySQL 5.5
Visual studio 2013