[C++] Karakter değiştirme

• Konuyu açan Konuyu açan Enes Deniz
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 26
  • Gösterim Gösterim 428

Enes Deniz

www.SixTails.com.tr
Acemi Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
1
Sistem Tamamen C++ ile çalışmaktadır Lua Kullanmadan çalışmaktadır.
1. Karakter Cinsiyet Kontrolü:
- Sadece mevcut cinsiyetinizdeki karakterlere dönüşebilirsiniz (Erkek - Erkek / Kadın - Kadın).
2. Nesne Kontrolü:
- Değişim nesnesi envanterinizde bulunmuyorsa, işlem iptal edilir.

- Üzerinizdeki tüm eşyalar çıkartılır.
- Envanterde yeterli boş alan yoksa, bir adet eşya bile kalsa, işlem iptal edilir.
- GUI üzerinden, eşyaların envanterinizde mevcut olup olmadığı bilgisi kullanıcıya bildirilir.
3. Loglama:

- Loglama, PID, karakter adı, önceki karakter, sonraki karakter ve IP adresi bilgilerini içerir. Karakter değişikliği yapıldığında anlık olarak kayıt edilir.

1.webp

Kısa bir tanıtım videosu

Eline sağlık çok iyi birşey.

Bişi sorucam o nick pembe renk gibi birşey var o bi sisteme mi bağlı yoksa renkmi sadece. onu paylaşabilirmisn ya

elinize sağlık çok güzel gözüküyor

Eline sağlık çok iyi birşey.

Bişi sorucam o nick pembe renk gibi birşey var o bi sisteme mi bağlı yoksa renkmi sadece. onu paylaşabilirmisn ya
2:
Genişlet Daralt Kopyala
void CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail

pTextInstance->SetOutline(true);
                                                 Altına ekle

if (pCharacterInstance->IsGameMaster())
        pTextInstance->SetOutLineColor(2.5f, 0.0f, 3.3f, 1.0f);// Burdan rengini ayarlarsın

Skill olayı nasıl işliyor peki ? örnek veriyorum savaşçı skilleri p`yken sura karakterine geçtiğimizde skiller otomatik olarak sura becerilerine mi geçiş yapıyor p olarak ?

Skill olayı nasıl işliyor peki ? örnek veriyorum savaşçı skilleri p`yken sura karakterine geçtiğimizde skiller otomatik olarak sura becerilerine mi geçiş yapıyor p olarak ?
Skiller sıfırlanacak şekilde ayarlandı

Enesim sen mi paylaşmak istersin yoksa ben gece 5 te baskın atıp warez mi edeyim ?

Skiller sıfırlanacak şekilde ayarlandı
Bence oyuncu sırf karakter değiştirmek istedi diye emek vererek geliştirdiği skilleri sıfırlamamak gerekir. Pencereyi biraz daha genişletip, solda sahip olduğu skilleri sağda da yeni karakterin skillerini gösterin.
Soldaki bölmeden bir skill seçsin, sonra sağdan da seçsin ikili olarak. Sıfırlama işleminden sonra skill puanları aktarılsın seçilen şekilde.
Örneğin Hava Kılıcı P idi, Sura'ya geçti ve sıfırlarken Hava Kılıcı'na karşılık Büyülü Kesinlik seçmişti. O zaman Büyülü Keskinlik P olarak verilir. Kılıç Çevirme seviye 12 idi, Parmak Darbesi seçilmişti. Parmak Darbesi seviye 12 olarak verilir.

Geri