- Ticaret Puanı
- 0
bk okuma ve ruh okuma sistemi ekledim fakat sağ tıkladığımda açılmıyor syser vs. yok
defineliyse önemlü değil sanki pekOsmanlı2 de sistem k envantere uyarlı sökerken dikkat et kendine göre ayarlamalısın.
item açıklamalarıda gözükmüyorsa uitooltipte hatan vardaha demin farkettim envanterde itemlere sağ tıklayamıyorum ondan kaynaklı olabilir :/ @melihalbayrak debug'da bir şey göstermiyor syser falan da yok :/
Sorun nedir?@melihalbayrak @hasanmacit osmanlı'dan söktüm ama bk hala aynı
Syser bişey yok mu?hızlı bk okuma penceresi açılmıyor siz osmanlıdan sökün demiştiniz de oradan söktüm yine aynı
Syser bişey yok mu?
Bilmiyorum.yok maalesef
O filesten bende sökmüştüm hiç uyarlama yapmadan direk ekleyince sorunsuz çalışmıştı.uiInventory.py de UseItem fonksiyonu ve benzer olan fonksiyonları karşılaştır kontrol et. Adı aklımda değil bununla ilgili 2 3 tane fonksiyon var. Onları da uyarlaman gerek.
O zaman yanılmış olabilirim. Yine de bakmasinda fayda var..O filesten bende sökmüştüm hiç uyarlama yapmadan direk ekleyince sorunsuz çalışmıştı.
sen söktüğünde k envanteri eklimiydiO filesten bende sökmüştüm hiç uyarlama yapmadan direk ekleyince sorunsuz çalışmıştı.
Benim k envanteride o filesten sökmüştüm. Sorunun büyük ihtimal ondandır bende öncesinde taş basma işlevi çalışmıyordu efsun nesneside aynı şekilde çalışmıyordu pack kısmını karşılaştırdım öyle çözmüştüm. Uiinventory içindendi benim sorun.uiinventory.py neden ki uispecialstorage.py'ye bakmam gerekmiyor mu sonuçta bklar oraya geliyor
sen söktüğünde k envanteri eklimiydi
Sparky ile osmanlı k envanterleri aynı ama osmanlıda daha geliştirmişler üst mesajı düzenledim tekrar bak.ben sparky'den söktümde neden çalışmıyor accep